Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mk999 pisze:
Kokosz jest chory ma katar koci, tęskni za bratem Kajko , który ma dom,
Tosza pisze:czy nie trafił do schroniska od 8.08 średni czarny pies z białą krawatką przywieziony z południowego krakowa? Całe moje osiedle jest oblepione ogłoszeniami. szukałam na zdjęciach z kwarantanny, ale trudno się zorientować po opisie, kiedy pies przyjechał. czy od podanego terminu końca kwarantanny należy odjąć 14 dni?
i jeszcze szukam burej długowłosej kotki, zginęła 48 godzin temu, też u mnie. Ale wiem, że szanse, by trafiłą do schroniska sa prawie zerowe. Nikt obcy nie mógł się do niej zbliżyć
BarbAnn pisze:Tosza pisze:czy nie trafił do schroniska od 8.08 średni czarny pies z białą krawatką przywieziony z południowego krakowa? Całe moje osiedle jest oblepione ogłoszeniami. szukałam na zdjęciach z kwarantanny, ale trudno się zorientować po opisie, kiedy pies przyjechał. czy od podanego terminu końca kwarantanny należy odjąć 14 dni?
i jeszcze szukam burej długowłosej kotki, zginęła 48 godzin temu, też u mnie. Ale wiem, że szanse, by trafiłą do schroniska sa prawie zerowe. Nikt obcy nie mógł się do niej zbliżyć
zdjęcia tej kotki wysłałam do Agnieszek "schroniskowych"
I trzymam kciuki zeby sama wrocila z gigantu
Mruczeek pisze:Olach ma suuuuuper dom, Pan bardzo odpowiedzialny, ma kasiorkę na leki i karmę. Oby dziewczyna pozbierała się w sobie to będzie miała super życie.
Dziunia i Byku poszły w sobotę, tak jakby ktoś chciał mi zrobić psikusa i je wydał. albo najwidoczniej mięli mnie już dosyć
Jak interesowałam sie Fiśkiem to tez mi go wydali,![]()
tak więc dalej mam miejscówke na dwa koty
do domu poszedł tez Jakub
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 150 gości