Awanturka i Jeżynka w DS! JoKot dziękuje za głosy! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 22:06 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Będziemy się cieszyć, jak już wybędą, dobra? ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sie 12, 2012 22:39 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

OKI pisze:Czasem trzeba ponarzekać chyba :twisted:
Pani od Jeża właśnie przysłała smsa: "TAK! :D"
:ryk:

:ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon sie 13, 2012 12:15 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

OKI pisze:Będziemy się cieszyć, jak już wybędą, dobra? ;)

Spoko, ale wcześniejsze pozytywne myślenie trzeba uskuteczniać :D

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon sie 13, 2012 12:16 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Pitu_Pitu

Od: Nie lip 25, 2010 17:36

Post » Pon sie 13, 2012 13:16 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon sie 13, 2012 20:32 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Byłam dziś na PA u Awanturki, oczywiście pomieszałam - do towarzystwa będzie miała kotkę, nie kocurka. Fantastyczna przylepka, w sam raz dla Alix - pingwiniczka :)
Dom super, przejęty strasznie, z milionem pytań i zabezpieczonymi oknami :)
Jutro 'przeglądy gwarancyjne' obu panienek i, jak się wyrobię, Awanturka już wieczorem będzie zwiedzać nowe włości. Termin wyprowadzki Jeża jeszcze nie jest ustalony co do daty, ale dziś już nie miałam głowy.

I ponownie proszę o poparcie fundacji JOKOT w krakvetowskim głosowaniu, w końcu to za ich pośrednictwem dziewuchy trafiły do mnie :)

OKI

Post » Pon sie 13, 2012 20:57 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

OKI pisze:Byłam dziś na PA u Awanturki, oczywiście pomieszałam - do towarzystwa będzie miała kotkę, nie kocurka. Fantastyczna przylepka, w sam raz dla Alix - pingwiniczka :)
Dom super, przejęty strasznie, z milionem pytań i zabezpieczonymi oknami :)
Jutro 'przeglądy gwarancyjne' obu panienek i, jak się wyrobię, Awanturka już wieczorem będzie zwiedzać nowe włości. Termin wyprowadzki Jeża jeszcze nie jest ustalony co do daty, ale dziś już nie miałam głowy.

I ponownie proszę o poparcie fundacji JOKOT w krakvetowskim głosowaniu, w końcu to za ich pośrednictwem dziewuchy trafiły do mnie :)

:ok: :ok: :ok: :ok:

_ogonek_

Post » Pon sie 13, 2012 21:27 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Awanturko :ok: a ja niestety nie mogę głosować, bo nie jestem na forum jeszcze pół roku :?
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto sie 14, 2012 20:56 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Awantura na swoim. Dokocenie bardzo ciężkie, bo najgorzej zniosła Duża focha rezydentki :roll: Foch się objawił zdziczeniem kotecka - syczeniem, prychaniem i pokazywaniem zębów Dużym.
Ale już miałam telefon, że foch rezydencki stopniowo mija - mała Fiona się bawi z ludziem, przestała syczeć, fukać i straszyć. Stroszy się tylko, jak słyszy obce dźwięki. To Awantura w swoim pokoju drze japę jak jest sama, ale jak ktoś przyjdzie, to kompletnie nie jest zainteresowana ludziem, bo zwiedza i nie ma czasu :twisted: Poza tym zjadła, wypiła, przed chwilą poszła w kimę i pewnie zaraz się obudzi z nowymi mocami do zawracania Dużym głowy :twisted:
Trzymajcie kciuki za Dużą :wink:

Jeż prawdopodobnie jutro do domu. Prawdopodobnie - bo dziś wprawdzie dostała przepustkę od weta, ale jednak to chyba ona robi wybitnie brzydkie kupale od dwóch dni. Nie mogłam namierzyć do tej pory, które to :roll:

OKI

Post » Wto sie 14, 2012 21:07 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

:ok: :ok:
:ok: :ok: za Dużą! Może dasz Dużej do poczytania wątek dokoceniowy?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto sie 14, 2012 21:41 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

Ale tam nie ma nic na temat dokacania Dużych :mrgreen:
To są w końcu dwie dziewuchy w wieku 3 i 4 miesiące.
Tylko Fionka też była za krótko z matką i rodzeństwem, gdzieś do 6-7 tygodnia :?

Zobaczymy jak będzie, na razie jest chyba ciut lepiej ;) Jak się nie poprawi to pomyślę - jakoś nie przepadam za ściąganiem DSów na miau :roll:

OKI

Post » Wto sie 14, 2012 21:44 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

OKI pisze:Ale tam nie ma nic na temat dokacania Dużych :mrgreen:
Tylko Fionka też była za krótko z matką i rodzeństwem, gdzieś do 6-7 tygodnia :?

Zobaczymy jak będzie, na razie jest chyba ciut lepiej ;) Jak się nie poprawi to pomyślę - jakoś nie przepadam za ściąganiem DSów na miau :roll:

Będzie dobrze :ok: Musi :mrgreen:

_ogonek_

Post » Wto sie 14, 2012 21:45 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

_ogonek_ pisze:

O ile się Duża nie zapłacze... :roll:

OKI

Post » Wto sie 14, 2012 21:49 Re: Awanturka i Jeżynka, potrzebne wsparcie i DSy, fot s28

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:

O ile się Duża nie zapłacze... :roll:

Tym bardziej kciukam.

Idę spać, bo przyjdzie mi o 2giej w nocy wstawać do zniesionego na chatkę orzeszka oseska.

_ogonek_

[poprzednia][następna]