****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
kropkaXL pisze:Jakie bzdury-mam ponad 50 lat,a za 44 ...........
Uuuu, Kasia sprawdza nasze matematyczne umiejętności 50+44... hmmm.... 94! Ha! Jestem genialna Spokojnie tyle wysiedzisz na miau
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Dziewuszki kochane-u nas też zimno. Pola kicha -zaraz ide z nia do wetki-dostaje immunodolcat i enisyl-na szczęscie jest radosna i rozrabia jak zwykle, ale lydium jej się przyda. Ptysiowi podaje dalej stomorgyl i rapidexon co drugi dzień i jakos dajemy radę. Klarcia własciwie juz wcale nie kicha, dziąsełka coraz ładniejsze.
Reniu widziałas moja kuchnię na str. 34?-Ty możesz porównac jak było i jak jest teraz-wreszcie druga sciana gotowa!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"