Shila, Żużu, Czesiek, Misia, Ilek, Princeska zaraz pójdzie (czy już poszła? przestaję ogarniać rzeczy z domów tymczasowych) i trzymamy kciuki za Paris (nie wierzę, że jak ktoś przyjdzie oglądać Paris to się nie zakocha) - czyżby coś się ruszyło z adopcjami?
Kurczę, strona FB + system "1 kot na 1 wolontariusza" to cudowne rozwiązanie!
Mikuś miałaś super pomysł!
Czy mogę prosić o uważność na Miśka, Yoko i Walercię? Patrzcie, jeśli zauważycie jakąś ciekawostkę, wydaje mi się, że to najpilniejsze adopcje, a musi być coś, co przyciągnie ludzi właśnie do tego kotka, po wakacjach jest ich tak dużo... Wydaje mi się, że Walerki skłonność do śmieci jednak nie jest na plus

Pora powiedzieć coś na temat kasy:
Możemy zrobić imprezę - dużą imprezę w miejscu, gdzie przychodzi sporo ludzi. Prezentacja kotów - nie na żywo ofkors - na makietach. Myślę że malowanie kocich buziek farbkami dzieciom będzie super. I kocie konkursy. Fajnie by było załatwić weterynarza z kocimi poradami.
Mój kumpel może to ogarnąć, pozyskać sponsorów za free - jeśli akcja będzie w hipermarkecie. Iwo może nam załatwić subkonto od jednej z organizacji działających na rzecz zwierząt.
I teraz - potrzebna jest narada z Wami - bo nic nie zamierzam robić samowolnie, to rzucony pomysł - jak Wam się podoba takie coś i jak to zrobić technicznie. Od razu kiedy się możemy spotkać w celu przedyskutowania tego.
Jeszcze jedna rzecz: na alegratka.pl są ogłoszenia, które regularnie odświeżam - nie trzeba tam zamieszczać ogłoszeń takich kotów jak:
Amando, Cezar, Mysior, Bercik, Aszka, Grządzia, Maja, Walerka, Klara.
Maja - dawno już o niej nie słyszałam, nie pamiętam, czy aby ona nie została adoptowana w DT?