Malutka Sasanka z wrocławskiego schroniska <3

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 6:16 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

Hrabina się pakuje ;)

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Nie sie 12, 2012 6:36 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

Po 56 dniach Hrabina pakuje walizki ;)

Bilans:

♥ z agresora rzucającego się na wszystko i wszystkich, stała się dostojnym kotem o wielu oczekiwaniach

♥ początkową ilość spodeczków z chińskiej porcelany z różnymi smakowitościami (szacunkowo około 20) zredukowano do miseczki z wodą, spodeczka z karmą suchą i spodeczka z karmą mokrą, od czasu do czasu dostarczany przez wiernego sługę smakołyk

♥ waga: +480 gram

♥ jak już odstawiła filozofię życia pt: "umrzyjcie wszyscy" stopniowo coraz bardziej zbliżała się do człowieka - faza końcowa - oglądanie filmu na kanapie z efektami mruczandowymi

♥ gdy wstaję i wchodzę do kuchni, mam pół kudłaty cień miauczący i ocierający się o mnie, oczywiście z miną "ŻREĆ"

♥ wg mnie Hrabina nie zabija już wzrokiem - kto śmie twierdzić inaczej - wracamy do filozofii życia pt: "umrzyjcie wszyscy"

♥ i ostatnie, najgorsze - chce mi się płakać......

Obrazek

viris

Post » Nie sie 12, 2012 7:41 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

viris

Post » Nie sie 12, 2012 8:23 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

Piękny kot...!
adeeniet

Post » Nie sie 12, 2012 8:51 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

Hehe rycz, na zdrowie ;) Potem będziesz ryczeć ze szczęścia jak Ci domek przyśle zdjęcia wyluzowanej Hrabiny :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sie 12, 2012 13:12 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

To jest właśnie najgorsze w byciu DT - trzeba się z kotkiem kiedyś pożegnać, ale przyjdzie następny i następny i człowiek sobie uświadamia że dzięki niemu tyle zwierząt ma już wspaniałe domy :P
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie sie 12, 2012 16:15 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

Pojechała, obrażona - serce mi pękało na dworcu, na szczęście Gibutkowa w razie czego by mnie mogła zreanimować :piwa:

viris

Post » Nie sie 12, 2012 16:29 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

Będzie jej dobrze, musi być!
adeeniet

Post » Nie sie 12, 2012 16:39 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

viris pisze:Pojechała, obrażona - serce mi pękało na dworcu, na szczęście Gibutkowa w razie czego by mnie mogła zreanimować :piwa:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dla mnie to też stres - czuję się odpowiedzialna za kota dla ktorego sprawdzam dom. Czekam na wieści.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 12, 2012 17:06 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

Właśnie zadzwoniła przemiła Pani z Wrocławia, znalazła ogłoszenie o Hrabince...

Pozwoliła mi przekazać numer w sprawie, chciałaby adoptować kota w typie persa (miała wcześniej syjama, potem jamniczka, teraz jest sama). Mieszka w okolicach Astry.

Numer przekazuję Gibutkowej - może Pani by wzięła tą persicę co w schronie jest z rudym mniej persowatym?

viris

Post » Nie sie 12, 2012 17:42 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

viris pisze:Właśnie zadzwoniła przemiła Pani z Wrocławia, znalazła ogłoszenie o Hrabince...

Pozwoliła mi przekazać numer w sprawie, chciałaby adoptować kota w typie persa (miała wcześniej syjama, potem jamniczka, teraz jest sama). Mieszka w okolicach Astry.

Numer przekazuję Gibutkowej - może Pani by wzięła tą persicę co w schronie jest z rudym mniej persowatym?

A może oba? ^^ Już chyba po ich kwarantannie, nie (do 11 miała być chyba)? Ktoś był w schronie w ten weekend?

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Nie sie 12, 2012 18:11 Re: Lulu ma dom, Hrabina już nie wychudzona persica dalej cz

Ja nie byłam.

viris

Post » Nie sie 12, 2012 21:20 Re: Lulu w DS, Hrabina w drodze :)

Siedzę jak na szpilkach. Hrabina bardzo grzeczna w podróży :!: :!: a ja się tak martwiłam.

Już za niecałą godzinkę odbierze ją nowy "wierny sługa" :1luvu: A ja zamiast spać to siedzę i czekam, jutro w pracy chyba padnę :ryk:

viris

Post » Nie sie 12, 2012 21:25 Re: Lulu w DS, Hrabina w drodze :)

Widzisz! Mówiłam że będzie git :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sie 12, 2012 21:46 Re: Lulu w DS, Hrabina w drodze :)

No co ja poradzę, że panikuję zawsze ;)))

viris

[poprzednia][następna]