Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:... kawalątek dalej, tam gdzie Awantura była jest tak:
Czarne coś - młodziak, albo drobna kotka, cudne bursztynowe oczy - do ciachnięcia
Pręgowane coś, też podchodzące pod marmurek, być może szylka (kiepsko widzę o zmroku), chyba młodziutka kotka - do ciachnięcia
Srebrne młodziutkie coś bez tylnej łapki, z katarem - do zgarnięcia, bo zimy raczej nie ma szansy przeżyć![]()
Te dwa powyżej to tak z pół roku mają, to czarne chyba starsze.
Bure małe, jakieś 6-8 tygodni z zaklejonymi oczkami![]()
![]()
![]()
Jacyś chętni?
Tylko się nie pchać
Apsa pisze:Pytam o tego maila, bo mi ostatnio odbiło (?) maila, przyszedł jakiś dziwny raport (nie)doręczenia.
Ale jak w końcu dochodzą, to prześlę. Najwyżej doczeka się swojej kolejki, jak już będzie w ds (oby jak najszybciej).
anka_szklanka pisze:Witam![]()
rozważam danie tymczasu kociakowi. Jakie warunki trzeba spełnić? Mieszkam pod warszawą. Mam trzy nieco zwariowane psy, nieagresywne ale dosyć natrętne i niedelikatne, są wprawdzie wychowane z kotami ale lubią sie ganiać. Z drugiej strony mają własny pokój i mam mozliwość oddzielenia zwierzaków.
jopop pisze:Sz. K. - prośba o zintensyfikowanie apeli o wsparcie finansowe lub rzeczowe. Właśnie skończyło się jedzenie dla kociąt. Jutro kupimy trochę, ale to znów wystarczy tylko na moment. A po prostu nie mamy za co kupić więcej. Sytuacja jest mocno niefajna.
jopop pisze:(...) Tym bardziej, że zaraz ma ruszyć lecznica i zacznie są nowa seria wydawania pieniędzy, tym razem na leczenie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości