ewexoxo pisze:A ja się przypominam wszystkim i mam nadzieję, że każdy wie o co chodzi![]()
Tia... Mam nature leniwca, ktora musze z kopyta zwalczyc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewexoxo pisze:A ja się przypominam wszystkim i mam nadzieję, że każdy wie o co chodzi![]()
Dorota pisze:ewexoxo pisze:A ja się przypominam wszystkim i mam nadzieję, że każdy wie o co chodzi![]()
Dorota pisze:ewexoxo pisze:A ja się przypominam wszystkim i mam nadzieję, że każdy wie o co chodzi![]()
marta-po pisze:Dziś nadrobię zaległości . . . ja nie z leniwców, ale z tych z dziurawą pamięcią . . .
ewexoxo pisze:Dorota pisze:ewexoxo pisze:A ja się przypominam wszystkim i mam nadzieję, że każdy wie o co chodzi![]()
No to masz świetną okazję, żeby sobie udowodnić, że potrafiszNo... raz, dwa.... załatw to już, teraz, bez odkładania na jutro!
ewexoxo pisze:marta-po pisze:Dziś nadrobię zaległości . . . ja nie z leniwców, ale z tych z dziurawą pamięcią . . .
Mam wysłać igłę i nici?
ewexoxo pisze:marta-po pisze:Dziś nadrobię zaległości . . . ja nie z leniwców, ale z tych z dziurawą pamięcią . . .
Mam wysłać igłę i nici?
Dorota pisze:ewexoxo pisze:marta-po pisze:Dziś nadrobię zaległości . . . ja nie z leniwców, ale z tych z dziurawą pamięcią . . .
Mam wysłać igłę i nici?
Masz dobre igly?
Jestem zainteresowana
ewexoxo pisze:Dorota pisze:ewexoxo pisze:A ja się przypominam wszystkim i mam nadzieję, że każdy wie o co chodzi![]()
No to masz świetną okazję, żeby sobie udowodnić, że potrafiszNo... raz, dwa.... załatw to już, teraz, bez odkładania na jutro!
MalgWroclaw pisze:ruda32 pisze:puszatek pisze:Aniu, wszystko przed Tobą![]()
![]()
![]()
Basi nie można męczyć chyba
Basi nie męczy nasze pisanie![]()
Chyba. Piszę to z doświadczenia szpitalnego: człowiek potrzebuje kontaktu, czas płynie inaczej, czeka się i czeka: aż ktoś przyjdzie w odwiedziny, na kolejne badanie itd.
Basiu, wiesz, że Cię kochamy, prawda? Jakkolwiek niewiele znaczy ta deklaracja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości