NITKA/KARINKA pisze:Zapraszam do glosowania w ankiecie Miau
viewtopic.php?f=1&t=144718
Zagłosowane

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Dziękuję za odpowiedź - proponuję uściślić więc pierwszy post, bo informacje są niejasne.
Never pisze:[...] na Paluchu jest jakiś wirus chyba, nie wiem co to jest ale 3 maluszki u znajomej i 1 koteczka z PA adoptowana 2 tygodnie temu nie żyją. I to nie była pp. Kotki miały biegunkę, której w żaden sposób nie dało się opanować.
Jana pisze:Dziękuję za odpowiedź - proponuję uściślić więc pierwszy post, bo informacje są niejasne.
Gdzie można znaleźć Waszą aktualną stronę www z informacjami typu wolontariusze, statystyki, koty do adopcji, rozliczenia etc.? Podobne pytanie zadano Wam też w wątku głosowania do Krakvetu.
Ozymandias pisze:Jana pisze:Dziękuję za odpowiedź - proponuję uściślić więc pierwszy post, bo informacje są niejasne.
Gdzie można znaleźć Waszą aktualną stronę www z informacjami typu wolontariusze, statystyki, koty do adopcji, rozliczenia etc.? Podobne pytanie zadano Wam też w wątku głosowania do Krakvetu.
Jana, przepraszam za zwłokę w odpowiedzi. Jeśli chodzi o stronę to jej adres: http://www.mrau.com.pl . Do końca tygodnia ją uaktualnię: dodam rozliczenia, wypiszę członkinie grupy. Co do statystyk, to musimy się wszystkie skupić i podliczyć, ile kotów od lutego wydałyśmy i wysterylizowały oraz np. ile kg karmy kupiłyśmy. Także na zaktualizowaną stronę mrau.com.pl zapraszam od poniedziałku
Jana pisze:Ozymandias pisze:Jana pisze:Dziękuję za odpowiedź - proponuję uściślić więc pierwszy post, bo informacje są niejasne.
Jana, przepraszam za zwłokę w odpowiedzi. Jeśli chodzi o stronę to jej adres: http://www.mrau.com.pl . Do końca tygodnia ją uaktualnię: dodam rozliczenia, wypiszę członkinie grupy. Co do statystyk, to musimy się wszystkie skupić i podliczyć, ile kotów od lutego wydałyśmy i wysterylizowały oraz np. ile kg karmy kupiłyśmy. Także na zaktualizowaną stronę mrau.com.pl zapraszam od poniedziałku
Super![]()
Myślę, że warto tego pilnować i uzupełniać systematycznie - będzie łatwiejA chyba i Viva! wymaga regularnego rozliczania się.
MalgosiaZ pisze:BARDZO PROSZĘ O POMOC W "ODŚWIEŻENIU" POKOI ADOPCYJNYCH !
Są 4 pokoje z kotkami do adopcji - 3 z dorosłymi i 1 z maluchami w klatkach.
Bardzo proszę chętne 2-3osoby aby wsparły mnie w porządkach w tę sobotę . Sama nie dam rady.
Trzeba solidnie wymyć ściany , podłogi,klatki,kuwety,zmienić posłanka.
Zapewnione słodkie kocie mizianki.
Zapraszam w godz.12.00-16.00.
MalgosiaZ pisze:BARDZO PROSZĘ O POMOC W "ODŚWIEŻENIU" POKOI ADOPCYJNYCH !
Są 4 pokoje z kotkami do adopcji - 3 z dorosłymi i 1 z maluchami w klatkach.
Bardzo proszę chętne 2-3osoby aby wsparły mnie w porządkach w tę sobotę . Sama nie dam rady.
Trzeba solidnie wymyć ściany , podłogi,klatki,kuwety,zmienić posłanka.
Zapewnione słodkie kocie mizianki.
Zapraszam w godz.12.00-16.00.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 82 gości