kalair pisze:Ty Zołzolu.mogę się wcale nie odzywać!
Taaaak??

Opowiedza mi, co to za Zołzę mają za Dużą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ty Zołzolu.mogę się wcale nie odzywać!
Caragh pisze:kalair pisze:Ty Zołzolu.mogę się wcale nie odzywać!
Taaaak??To ja poproszę
Sobie wreszcie z Kreciami pogadam
![]()
Opowiedza mi, co to za Zołzę mają za Dużą
bulba pisze:Dzięki BożenkoDzięki Anulka
Wysiłek, jak wysiłek. Najgorsze, że tak zimno było. Dawno już tak zębami nie szczękałam, zwłaszcza w sierpniu
A jeszcze kilka dni temu na nieznośne upały narzekaliśmy
kalair pisze:Nie powiedzą.
kalair pisze:bulba pisze:Dzięki BożenkoDzięki Anulka
Wysiłek, jak wysiłek. Najgorsze, że tak zimno było. Dawno już tak zębami nie szczękałam, zwłaszcza w sierpniu
No bo przecież nie może być normalnie! Albo upał nie do zniesienia, albo lodówa.
Caragh pisze:kalair pisze:bulba pisze:Dzięki BożenkoDzięki Anulka
No bo przecież nie może być normalnie! Albo upał nie do zniesienia, albo lodówa.
RaaaaanyJa Wam serdecznie współczuje w zimę
Ja latałam dzis przy 16stopniach w bluzce na ramiączkach
bulba pisze:Monia, w zimie przy takiej temperaturze, to i ja bym w bluzce na ramiączkach chodziła. Ale w lecie to jednak przegięcieMoże to efekt po tych upałach 36-cio stopniowych
Caragh pisze:kalair pisze:Nie powiedzą.
Na bank! No chyba, że będą pod Twoim okiem, i będziesz patrzeć co one piszą...
Caragh pisze:kalair pisze:bulba pisze:Dzięki BożenkoDzięki Anulka
bulba pisze:Caragh pisze:kalair pisze:bulba pisze:Dzięki BożenkoDzięki Anulka
Monia, w zimie przy takiej temperaturze, to i ja bym w bluzce na ramiączkach chodziła. Ale w lecie to jednak przegięcieMoże to efekt po tych upałach 36-cio stopniowych
Caragh pisze:bulba pisze:Monia, w zimie przy takiej temperaturze, to i ja bym w bluzce na ramiączkach chodziła. Ale w lecie to jednak przegięcieMoże to efekt po tych upałach 36-cio stopniowych
Jasne, jasne, się tłumaczcie![]()
Ja tam na normalną temperaturę (czyt. 16 stopni i mniej) się zawsze expresowo przerzucam
kalair pisze:A bo Ty nienormalna jesteś!
anulka111 pisze:Tu przyznaje Wam racje-ze w tym roku pogoda jest dziwna-albo upal albo za zimno- same skrajnosci
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 14 gości