Marlon pisze:Eeehhh wszedzie pelno kociakow, ja zabralam dzis kolejnego z Nauty a widzialam do zabrania 21...
Jezu......
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:Eeehhh wszedzie pelno kociakow, ja zabralam dzis kolejnego z Nauty a widzialam do zabrania 21...
aya13 pisze:hej...takiego smsa otrzymałam od pana, który adoptował kiedys nasza kotkę a mieszka w Gdyni.
"na ul. Kartuskiej na chylonii na przystanku za skrzyżowaniem z ul Morską biegały dwa małe kociaki, (...tu pisze o tym, ze nie mógl zawrocic ani sie zatrzyamc...), przystanek jak sie jedzie w góre Karuską na Pustki Cisowskie...kociaki bawiły sie na ulicy"
może ktos zna ten teren...wiem, ze nikt małych nie zabierze ale obiecałam, że to napisze, choc nie znam kompletnie Gdyni;-(
anka13 pisze:aya13 pisze:hej...takiego smsa otrzymałam od pana, który adoptował kiedys nasza kotkę a mieszka w Gdyni.
"na ul. Kartuskiej na chylonii na przystanku za skrzyżowaniem z ul Morską biegały dwa małe kociaki, (...tu pisze o tym, ze nie mógl zawrocic ani sie zatrzyamc...), przystanek jak sie jedzie w góre Karuską na Pustki Cisowskie...kociaki bawiły sie na ulicy"
może ktos zna ten teren...wiem, ze nikt małych nie zabierze ale obiecałam, że to napisze, choc nie znam kompletnie Gdyni;-(
Ja mieszkam bardzo blisko. Zerknę jutro. Tam za przystankiem znajduje się kocia budka . Panie opiekują się kotami ale wyglądałoby na to, ze nie wysterylizowały kotki. Kiedyś proponowałam im darmową sterylkę na Stryjskiej ale nie bylo odzewu. W kazdym razie przejdę i zobaczę co tam się dzieje.
olciak84 pisze:nie wiem czy komuś to pomoże, ale pewnie wiecie u państwa Łukuc jest jeszcze 7 bezpłatnych sterylek (stan na wczoraj) z tym, że taki przelicznik, ze jedna dziewczynka to dwa samce. CZyli jak ktos przyniesie 2 samce to zostanie 6 sterylek bezpłatnych.
aga marczak pisze:Dziewczyny no masakra!
Cały dzień upłynął mi na łapaniu i wożeniu kotów,więc poszłam do mojej sąsiadki na winko,aby się odstresować.Wychodzę od niej a na środku naszej spokojnej ślepej uliczki leży przejechany kot sąsiadówU nich już ciemno,więc nawet nie raczyli zawołać kota do domu jak szli spać
Wzięłam zwłoki i położyłam je na trawie.Jutro im powiem gdzie mają go szukać.Po CH... był im ten kot???????
Wredne_Słonko pisze:aga marczak pisze:Dziewczyny no masakra!
Cały dzień upłynął mi na łapaniu i wożeniu kotów,więc poszłam do mojej sąsiadki na winko,aby się odstresować.Wychodzę od niej a na środku naszej spokojnej ślepej uliczki leży przejechany kot sąsiadówU nich już ciemno,więc nawet nie raczyli zawołać kota do domu jak szli spać
Wzięłam zwłoki i położyłam je na trawie.Jutro im powiem gdzie mają go szukać.Po CH... był im ten kot???????
Niestety mnóstwo ludzi tak robi :/ Trzeba było od razu do nich iść, a tak to się jeszcze wyspali
U mnie też dupa. Prócz tego, że adopcje stoją to kuźwa Lukowi wypadła rzepka! Jakieś pechowe to rodzeństwo - Leia sika na pościel, ten teraz będzie kulejący, a Maciek powiedział, że jak nie znajdą domów to mnie zamorduje..
aga marczak pisze:Wredne_Słonko pisze:aga marczak pisze:Dziewczyny no masakra!
Niestety mnóstwo ludzi tak robi :/ Trzeba było od razu do nich iść, a tak to się jeszcze wyspali
U mnie też dupa. Prócz tego, że adopcje stoją to kuźwa Lukowi wypadła rzepka! Jakieś pechowe to rodzeństwo - Leia sika na pościel, ten teraz będzie kulejący, a Maciek powiedział, że jak nie znajdą domów to mnie zamorduje..
U mnie adopcje jakoś idą ale i tak mam teraz 8 kociaków i 8 dorosłych do adopcji(nie adopcyjne) i do tego jeszcze goszczę u siebie rodzeństwo od Ani z Ogarnej
Bardzo mi przykro z powodu Luka i Lei.Myślę,że mimo wszystko znajdą domki bo są śliczne i małe jeszcze, a jak pozostałe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości