viewtopic.php?f=1&t=131122
viewtopic.php?f=13&t=139013
O opolskich kotach można poczytać jeszcze na stronie http://www.kociarnia.opole.pl oraz na stronie schroniska schroniskowopolu.pl
Obecnie w schronisku przebywa około 70 kociąt, których ciągle przybywa. Adopcje stoją w miejscu, wiadomo wakacje. Brakuje karmy dla kociąt, żwirku i innych niezbędnych rzeczy...
Oto co mam do zaproponowania

1. Pudełko około 200 małych ołówków. Wszystkie znajdujące się w pudełku są nowe, nieużywane.
Wywoławcza 6 zł
sprzedane

2. Nowe korektory firmy Pritt 9ml, mam 2 sztuki. Kup teraz 2 zł/szt.
1

2

3. Nowy blok rysunkowy, 2 sztuki. Kup teraz 1 zł/szt
1

2

4. Nowy blok techniczny, 2 sztuki. Kup teraz 1 zł/szt
1

2

5. Książka "Wysoko w chmurach" zdobyta jako los, przeglądana tylko. Trochę zdarty tylny róg, był tam naklejony numer losu KT 8 zł
kupiła

6. Słomki, rurki jak kto woli, do tego tatuaże przedstawiające rany, idealne na bal przebierańców itp. Kup Teraz 2 zł
kupiła

7. Zestaw naklejek, nowe. Kup Teraz 3 zł

8. Zeszyty Scooby Doo, 4 sztuki - wszystkie w kratkę, 2 sztuki 16 kartek, 2 sztuki 32 kartki. Cena jednej sztuki to 1 zł
Wszystkie sprzedane

9. Ołówki z gumką, 10 sztuk, nowe. Kup Teraz 4 zł

10. Kredki ołówkowe, 12 sztuk w opakowaniu. Nowe. Mam 2 opakowania. KT 5 zł / opakowanie

11. Flamastry, 12 sztuk, używane. Jednak w b.dobrym stanie, wszystkie piszące

12. Album na naklejki, nowy. KT 1 zł

13. Zaproszenia na urodziny Kubusia Puchatka, tych mam 2 sztuki. Nowe. Cena za obie to 1 zł
sprzedane

14. Zaproszenia na urodziny z KP, nowe. Mam 4 sztuki z kopertami. Cena za wszystkie 2 zł

15. zestaw książek dla dziewczynek Klub Tiary. Cena 1 sztuki to 5 zł
1 -
2-
3-
4-
5-

16. Gra karciana Flirt Towarzyski High School Musical, tylko przeglądane. KT 3 zł
kupiła

17. Mały notesik High School Musical, nowy. KT 1 zł

18. Zabawki domki Hello Kitty, używane, ale w bd stanie. Cena za sztukę 2 zł
niebieska

różowa

19. Brelok Hello Kitty. 2 zł
kupiła

20. Patyczki do nauki liczenia, 1 zł
kupiła

21. Piórnik, wymaga wyprania. KT 2 zł

22. Daszek BARBIE, wystarczy go wyszorować. KT 2 zł
kupiła

23. Klocki układanki w kuferku. KT 3 zł
kupiła

24. Książka, nowa. Idealna na prezent

25. Zegar do powieszenia na ścianę, na jedną baterię. Używany. KT 6 zł

26. Zegar w znaki drogowe, nowy! Wywoławcza 12 zł

27. Kuferek z grami planszowymi. Używany kilka razy, prawie jak nowy. Wszystko w wersji mini, bardzo praktyczne, bo zajmuje mało miejsca. Ale ze względu na rozmiary nie polecany dla małych dzieci. Wyw. 10 zł, KT 20 zł

28. Notesy, nowe. Różowo-niebieski z długopisem KT 5 zł, zielonkawy bez długopisu 4 zł.
różowo-niebieski kupiła

Mam jeszcze kilka ubrań, dlatego rezerwuję następny post. Ubrania pojawią się na dniach...
Koszt przesyłki oczywiście po stronie kupującego. Niektóre fanty można licytować, wtedy licytacja potrwa tydzień od pierwszej oferty. Zapraszam!