Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Boo pisze:Na OKK została stówka. Starczy na ok 40 puszek Butcher'sa.
Irya pisze:Boo pisze:Na OKK została stówka. Starczy na ok 40 puszek Butcher'sa.
HejJestem na forum w miarę nowa i nie orientuję się jeszcze we wszystkim. Ile na dzień dzisiejszy jest kotów w opolskiej kociarni i na ile wystarcza takie 40 puszek dla tej gromadki? Co poza puszkami dostają te kociaki do jedzenia?
-Buffy- pisze:40 puszek starcza na 3-4 dni, z tym że karmione są nimi tylko koty na Kociarni
Irya pisze:...
A "Kociarnia" to część opolskiego schroniska, w której znajdują się kocie boxy mieszczące wszystkie 110 kotów?
Irya pisze:Jak wygląda sprawa z kasą na jedzenie? Miasto przeznacza na to stałą kwotę miesięcznie, a co braknie to trzeba liczyć na pomoc ludzi (darowizny wpłacane na OKK, fanty, bazarki, ect)? Czy jak?
Irya pisze:... Jak wrócę do domu to postaram się zrobić jakiś bazarek w ramach patriotyzmu lokalnegoSzkoda, że nie mieszkam na co dzień w samym Opolu, zawsze marzył mi się koci wolontariat
kropkaXL pisze:Ja oczywiście jak zwykle, gdy Opole startuje do KV -oddałam na Was swój głos!
Patka, Haniu-trzymajcie się-niech wreszcie sie uda!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Buffy- pisze:Natomiast jeśli w Twojej sytuacji byłoby to możliwe, zapraszam do Schroniska. Ja przeważnie jeżdżę w soboty, bo tak czas mi pozwala i wtedy mogłybyśmy porozmawiać.
joszko89 pisze:W końcu mi się udało stworzyć bazarek... viewtopic.php?f=20&t=145046&p=9121127#p9121127
Zapraszamy!!!
joszko89 pisze:W końcu mi się udało stworzyć bazarek... viewtopic.php?f=20&t=145046&p=9121127#p9121127
Zapraszamy!!!
-Buffy- pisze:joszko89 pisze:W końcu mi się udało stworzyć bazarek... viewtopic.php?f=20&t=145046&p=9121127#p9121127
Zapraszamy!!!
Na tyle, ile mogłam, postarałam się odpowiedzieć.
sygitka21 pisze:Wypada nam tylko trzymać kciuki za Opole![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości