Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:hejka
anulka111 pisze:Potrzymam kciuki,by sie udalo to wyjasnic
tosiula pisze:Wstałam po migrenie. Jeszcze się okazało że Fifulec zerwał czytnik do ciepła z kaloryfera i stłukło to to sięCiekawe ile mnie to będzie kosztowało. Chociaż wina jest ewidentnie moja, bo zawiesiłam na grzejniku hamak a nie zabezpieczyłam czytnika.
Dziwna ta migrena. Męczy mnie już od tygodnia. I cały czas mam ochotę na owoce. Nie mam wymiotów, ale bardzo boli mnie głowa. I mam wrażenie, że mi się całe ciało rozpada. Odpadają mi ręce i nogi od tułowia. Wiem, że to fibrio. Ale i tak mam ochotę paść i zasnąć na tydzień, by obudzić się i tego nie czuć. Bo to dziwne jest
Nelly pisze:tosiula pisze:Wstałam po migrenie. Jeszcze się okazało że Fifulec zerwał czytnik do ciepła z kaloryfera i stłukło to to sięCiekawe ile mnie to będzie kosztowało. Chociaż wina jest ewidentnie moja, bo zawiesiłam na grzejniku hamak a nie zabezpieczyłam czytnika.
Dziwna ta migrena. Męczy mnie już od tygodnia. I cały czas mam ochotę na owoce. Nie mam wymiotów, ale bardzo boli mnie głowa. I mam wrażenie, że mi się całe ciało rozpada. Odpadają mi ręce i nogi od tułowia. Wiem, że to fibrio. Ale i tak mam ochotę paść i zasnąć na tydzień, by obudzić się i tego nie czuć. Bo to dziwne jest
O rany, ja Ci bardzo, bardzo współczuję![]()
Tosiula, czy ty masz też w sklepie takie różne rzeczy dla dzieci czy wyłącznie zabawki?Mówiąc różne rzeczy to mam na myśli na chwilę obecną np. taką tasiemkę lub łańcuszek do przypięcia smoczka do ubranka, materacyk do łóżeczka, uszywniony rożek? Lub w ogóle rożek? A jeśli tak, to ile kosztują? Potrzebuję jeszcze jeden rożek, najlepiej uszywiony i tak pytam, może masz i taniej niż nowy?
A może masz z zabawek taką przytulankę dla najmłodszych dzieci? Tzn taką "szmatkę" z poprzyszywanymi jakimiś metkami, rożkami? Takie coś polecali w "Pani Gadżet" na TVN style, że to najlepsze jako pierwsza zabawka.
tosiula pisze:Mam tylko zabawki. Ale poszukaj sklepu w necie smyk.com. Oni maja fajne rzeczy. Łańcuszka do smoczka akurat nie mam, Mogę jedynie sprawdzić w hurtowni. Nie były drogie. A ta zabaweczka z naszytymi metkami, to chyba nie jest dobre. Dzieciaczek ciągnie, ciamcia. Naje się się jeszcze czegoś, jak szew puści.Są takie fajne miękkie zabawki-przytulanki. Ale nie mogą mieć za bardzo wystające części. Malutka może się naciamciać barwnika. I nie zawsze wiadomo co jest w środku.
Nelly pisze:tosiula pisze:Mam tylko zabawki. Ale poszukaj sklepu w necie smyk.com. Oni maja fajne rzeczy. Łańcuszka do smoczka akurat nie mam, Mogę jedynie sprawdzić w hurtowni. Nie były drogie. A ta zabaweczka z naszytymi metkami, to chyba nie jest dobre. Dzieciaczek ciągnie, ciamcia. Naje się się jeszcze czegoś, jak szew puści.Są takie fajne miękkie zabawki-przytulanki. Ale nie mogą mieć za bardzo wystające części. Malutka może się naciamciać barwnika. I nie zawsze wiadomo co jest w środku.
No właśnie o to chodzi niby, żeby ciagnął, ciamciał ale taka "firmówka" to droga jest chyba.
Ale właśnie przyszedł mi do głowy świetny pomysł, tylko zobaczymy jak z realizacją będzie.
A w TV mówili, żeby od żadnej zabawki nie odcinać metki, że dzieci uwielbiają metki.
Sama nie wiem. Ale mam pewien pomysł![]()
A w necie są te różne rzeczy, tak wiem, na allegro też są np. do smoczków łańcuszki, tasiemki, niedrogie wiem. Tak pytałam, bo może coś bym mogła od ciebie kupićBo za przesyłkę i tak płacę tu czu tu.
Ale widać na razie nie będę Twoją klientką![]()
Zabawki przytulanki to mam, dużo, podostawałam od męża siostrzenicy niektóre piękne i milusie i w ogóle ale tak mi w TV wmówili, że najlepsza jako pierwsza przytulanka taka szmatka właśnie, że tak się rozglądam
tosiula pisze:Wejdź sobie na moją stronkę na nk GONIA SKLEP i pooglądaj co tam jest. Ale w zasadzie nie mam we wpisie sprzedaży wysyłkowej.
Nelly pisze:tosiula pisze:Wejdź sobie na moją stronkę na nk GONIA SKLEP i pooglądaj co tam jest. Ale w zasadzie nie mam we wpisie sprzedaży wysyłkowej.
No więc właśnieJa sobie nie przemyślałam, że przecież wysyłka to problem i to nie wart zachodu z Twojej strony
![]()
Tosiula nie było tematu, ok?
tosiula pisze: Resztę masz od pół godziny na pw
Nelly pisze:tosiula pisze: Resztę masz od pół godziny na pw
Dopiero przeczytałam PW i teraz Twój post![]()
Zobaczymy, zajrzę w takim razie i zobaczymy![]()
W każdym razie bardzo dziękuję za Twoją uprzejmość
tosiula pisze: trać na malutką, trać - to taki miły obowiązek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 18 gości