Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 10, 2012 14:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

O borze, borze szumiący! Ile plastusiów plaskatych!
Fio jest moją ulubienicą, synową najukochańszą, bo ma pysio jak Miś. Taki bystry w wyrazie i taki rozkoszny w budowie. :mrgreen:

Leon to ideał persiej urody. Każdy, kto kocha plaskate, uroni nad jego foteczkami łzę rozczulenia.
Piękne, Kotkins, kocham takie, uwielbiam i zjadam na śniadanie. :1luvu:

JAK można nie kochać persów? Toż to mniód :1luvu:

Niech Ci się zdrowo i radośnie chowa, a kolejkę adopcyjną rozgoń, bijąc łapom. Nie ma, nie ma. Plastusia każdy by chciał. :twisted: Niech se sami znajdom.
Ostatnio edytowano Pt sie 10, 2012 14:23 przez Aniada, łącznie edytowano 1 raz
Aniada

Post » Pt sie 10, 2012 14:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

kotkins pisze:Dla wielbicieli- Fio.Ma jakichś???

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Śliczna jest, i ma usteczka maleńkie. :P Coraz bardziej mi się podobają te koty. Kiepsko, bo TZ nie zgodzi się na następnego :roll:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pt sie 10, 2012 14:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

no, w końcu pokazał się chłopaczek :D
ma cudny charakter :D
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pt sie 10, 2012 15:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

No, dobra, przyznam to, ale sama się sobie dziwię. Znaczy, ekhm, no Leon jak na persa jest całkiem okej. Mnie jednak nie dopada persjoza. Bardziej uwielbienie danej sztuki, jak ją już poznam, poczytam o niej na forum. Dlatego tak urzeka mnie Amka i Fio oraz Aniady* Miś, no i jeszcze jakieś perskie by się znalazły. Ale taki pers bez określonego charakteru? No niestety, za plaskaty 8)

*Anidy na Aniady poprawiłam :oops:
Ostatnio edytowano Pt sie 10, 2012 16:54 przez maneki, łącznie edytowano 1 raz

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Pt sie 10, 2012 16:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

- Plaskatość to charakter sam w sobie - powiedziała Aniada i poczuła się bardzo mądra. 8)
Aniada

Post » Pt sie 10, 2012 16:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Aniada pisze:- Plaskatość to charakter sam w sobie - powiedziała Aniada i poczuła się bardzo mądra. 8)

:lol: :lol: :lol:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Pt sie 10, 2012 16:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

kotkins pisze:Dobra, teraz bardziej reprezentacyjne:)
Obrazek

Obrazek

Omatko jaki paskudny :1luvu: :1luvu: Faktycznie do Amelki podobny :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sie 10, 2012 16:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

U mnie w okolicy jest taka mama z młodymi. takie biszkopciki właśnie 8O Byłam u kobiety poszperać w szopie z pierdółkami z Holandii. I miała taką rodzinkę. Ale akurat miała dostawę nowych mebli i pierdółek, i nie wiem dokładnie co i jak z tym jej hodowaniem.
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pt sie 10, 2012 19:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Hodowanie w szopie? Chyba mnożenie.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt sie 10, 2012 20:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -Leon, kot z pseudo

Leoś ma "kocurzy ogon", zapalenie tarczki.Wymyłam,zapudrzyłam.
Ma też zlamanego ząbka do usunięcia.

Gabi mnie zapytała skąd jest Leo.
Bezpośrenio dostalam tymczasa od kasi z Kociego Świata- z życzeniami,żeby został u mnie.
Widać są na tym najlepszym ze światow ludzie, którzy uwazaja dom kotkinsowy za dobry.
:mrgreen:

A przedtem?Kot wzięty z pseudo,zdaje się wykupiony za jakieś grosze.Pamiętacie pięć persów???To było w ubiegłym roku.
Trzy mają domy ,zostały dwa: Leoś i Bosman.
Wzięłam Leosia bo kochana Dalia odważyła się go przewieżć.Bo Leoś strasznie się boi podróży.Dostaje palpitacji całego kotka.
Wzięłam , bo nie widziałam szansy wyadoptowania go , skoro jest tam już rok i raz wrócił z adopcji.Bo smarkał.Kasia z Fundacji zrobiła sporo -zoperowała nosek, starała się leczyć.Wiecie jak jest w fundacjach- mnóstwo zwierząt, mało czasu...A on potrzebuje czasu i miłości na wyłączność.
Więc wylądował u Kotkinsa:)
Wzięłam, bo jest z pseudo.Ja mam w sumie WSZYSTKIE koty z pseudo.Taaaa...wspieram ten biznes! :twisted:

Byłam dziś u Czesia zwanego Chuckiem:)

Jest gruby, włochaty i zadowolony z życia.Ogon mu porasta cudnie, ma piekne włosy.
I wiecie co właśnie robił , kiedy przyszłam??
A lansował się:)
:D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt sie 10, 2012 20:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -Leon, kot z pseudo

I dobrze - niech się lansują, marudzą i gwiazdorzą - niech wiedzą, że są kochane :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sie 10, 2012 20:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -Leon, kot z pseudo

kotkins pisze:Byłam dziś u Czesia zwanego Chuckiem:)

Jest gruby, włochaty i zadowolony z życia.Ogon mu porasta cudnie, ma piekne włosy.
I wiecie co właśnie robił , kiedy przyszłam??
A lansował się:)
:D

dalej się lansuje 8O czyżby zapomniał, ze jest kastratem, a nie amantem ? :wink:

Leoś mnie wybitnie zauroczył, niestety uwielbiam ekstremalnie płaskate twarze :1luvu:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Pt sie 10, 2012 20:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -czekając na Leona!

Aniada pisze:- Plaskatość to charakter sam w sobie - powiedziała Aniada i poczuła się bardzo mądra. 8)

Proponuję wpisać to zdanie do kanonu " z mądrości Miau":-)

Tak naprawdę, to koty nie byly w regularnym pseudo - koty były ponoc teściowej, było ich 5. Coś tam niby nie wyszyło. Dość, ze niesterylizowane i niekastrowane koty zostały wystawione na sprzedaż....5 sztuk najlepiej w hurcie. 4 koty + kotka.......I żeśmy je KUPIŁY. Między innymi ja je kupowałam. Kilka osób się zrzuciło..... Biorąc na głowę gromy - bo to ZUO kupowac koty. Jestem zła - i dobrze się z tym czuję.

Kupiłyśmy, upchnęłyśmy u Kaśki, która je pokastrowała posterylizowała, leczyła i 3 się udało oddać........dwóch najbardziej smarczących nie.

Leon do tego "paniczy" w samochodzie. przejechanie z nim 20 min....to paranoja. Ale Dalia się zgodziła spróbowac. Był 3 dni faszerowany lekami i dojechał do Kotkinsa.....
Jakie bedą jego losy nie wiem. Ale na bank LEPSZE.

Nie życzę sobie żadnych uwag na temat kupowania kotów - kupiłam i zrobiłabym to jeszcze powielokroć, gdyby była taka potrzeba. Są tacy, co oddają koty kazdemu kto chce brac i tacy co kupują i potem maglują dom na 11 stronę. Ja się zaliczam do tych drugich. Co otwarcie i jawnym tekstem oświadczam.

edit:literówki i nie tylko
Ostatnio edytowano Pt sie 10, 2012 21:03 przez Neigh, łącznie edytowano 3 razy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt sie 10, 2012 20:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -Leon, kot z pseudo

A foty lansiara gdzie?Następnym razem focić

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Pt sie 10, 2012 21:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -Leon, kot z pseudo

Liliana OBIECAŁA załączyć fotki cudownego Czeniulka.

Czekamy!!!
Warto by było, bo ma dwie śliczne kotki, zwlaszca Lizzy jest fajna- diabliczka mnie podrapała paskudnie.
Wiecie, moje dziewczyny zareagowały zupelnie różnie na Leosia.Fio obwąchała go pod ogonem, on ją też ("jezdem zafycony...jezdem zafycona...")a potem zgodnie pojedli mjenso i poszli spać.
Amka odchodzi od zmysłó:pilnuje leosia, który jest jak święta niewinność-nie wie co jest grane, o co tej małej białej chodzi??
Dlaczego ona jego, cudnego Leosia nie lubi??

Amelka ma nielada problem psychiczny.Nienawidzi wszystkich kotów.
Boi się ich i walczy o swój teren.
Pewnie nie raz oberwała, jest przez to całkiem aspołeczna.
Biedna Amka...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia][następna]