Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2012 20:28 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Anna61 pisze:Dymniaczek jeszcze ma główkę w grzybie ale ładnie mu schodzi, bo przeszło na moją córkę, :twisted:

No, to ładnie - niegrzeczny grzyb :wink:

Żeby już zszedł całkiem, ale na nikogo więcej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sie 09, 2012 15:30 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 09, 2012 21:03 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Jutro muszę z dymniaczkem iść do lecznicy na odrobaczenie, bo robaszki mu wychodzą z tyłeczka. :evil:

Bunia dzisiaj nie najlepiej, bo rzyga i ma sraczkę. :(

Wreszcie dodzwoniłam się do lecznicy zapytać o wyniki Misi, i kreatynina zmalała z 2,98 do 2,68 ale mocznik za to wzrósł z 83 do 88. :(

Jutro ja też idę do lekarza bo zwolnienie się mi kończy, ale wiadomo, że jeszcze nie nadaje się do pracy przez bolący kręgosłup. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sie 09, 2012 21:16 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Ojej :(

Za zdrówko wszystkich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Pt sie 10, 2012 8:15 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

A Bunia ma niewydolność nerek?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt sie 10, 2012 9:33 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

JaEwka pisze:A Bunia ma niewydolność nerek?

Na szczęście nie, bo gdyby tak było to już dawno by nie żyła.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sie 10, 2012 9:53 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

A no to dobrze :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt sie 10, 2012 10:10 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Muszę koniecznie zaszczepić Kole na białaczkę, bo dzisiaj jak zobaczyłam wałkującego się Wicia z Kolą, to nogi się ugięły pode mną. :(
Jedno i drugie chciało by się bawić, Wiciowi bardzo tego brakuje, kiedys bawił się z Madzią['] i Niunią['] białaczkowymi kotkami, a teraz nie ma z kim, a z Kolą nie może się bawić, :cry: ale jak im to wytłumaczyć? :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sie 10, 2012 16:27 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Malutki dymniaczek już po odrobaczeniu i za 10 dni powtórka. To będzie 3 już dawka, bo pierwszy raz dostał 16 lipca,
a jutro z Kolą na szczepienie na białaczkę - Leukocell 2 http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=l ... ug&cad=rja
Wczoraj miałam telefon w sprawie adopcji Koli, ale znowu niewypał, bo pani chciała ją dla siostry :evil: która mieszka w kamienicy na parterze i nie ma okna żadnego zabezpieczonego, dom wychodzący przy samej ulicy.
Coś ta maluszka nie ma szczęścia do dobrego domku. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sie 10, 2012 18:33 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Anna61 pisze:Wczoraj miałam telefon w sprawie adopcji Koli, ale znowu niewypał, bo pani chciała ją dla siostry :evil: która mieszka w kamienicy na parterze i nie ma okna żadnego zabezpieczonego, dom wychodzący przy samej ulicy.
Coś ta maluszka nie ma szczęścia do dobrego domku. :cry:

Przecież to koszmar, jakie pojęcie o kotach mają ludzie :evil:

Trudno się dziwić, że tyle kociego nieszczęścia naokoło :(

mb

Post » Pt sie 10, 2012 19:19 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

mb pisze:Przecież to koszmar, jakie pojęcie o kotach mają ludzie :evil:

Trudno się dziwić, że tyle kociego nieszczęścia naokoło :(

Jeszcze chciała za siostrę podpisać umowę adopcyjną! :evil:

Malutki dymny zwymiotował mi po podaniu pasty na robale, co pierwszy raz mu się przytrafiło. :(
Teraz go wymiziałam, wsadziłam do kontenerka i postawiłam na szafce aby japki nie darł gdy jest sam w pokoiku, a teraz jest tam praktycznie cały czas sam, bo małżon w szpitalu i nie ma kto się z nim bawić.

Ja dalej na zwolnieniu lekarskim, a wyniku rezonansu magnetycznego jeszcze nie ma, a wszystkie z poniedziałku już podobno są, a tylko mój sobie Pan doktor zostawił do opisu na dzisiaj. Normalnie ''portkami już trzęsę'' co też się tam jeszcze dziać może.
Oczywiście kręgosłup mi nie chce odpuścić ani koty, które litości nie mają dla mnie. :crying: :wink:
Mam tylko nadzieję, że liczba 13 kotów się w najbliższym czasie pomniejszy bo to za dużo pracy jak dla mnie. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sie 10, 2012 20:53 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Pt sie 10, 2012 21:49 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Bunia, Franuś, Lusia, Agata, Wituś
Obrazek

Obrazek

Wituś i Franciszek
Obrazek Obrazek Obrazek

Franciszek
Obrazek

Obrazek

Śmiętka-Lusia
Obrazek

Obrazek

Niewidoma Bisiuchna
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Tusia
Obrazek

Bisia z Tusią to takie kochane koteczki...i nikt ich nie chce. :cry:

Żałuję tylko, że ich nie rozdzieliłam, to chociaz Tusia by miała szanse na domek, ale pod krzykiem forum zrezygnowałam z tego.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt sie 10, 2012 22:08 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Wszyscy są cudowni :1luvu:

Ale to zdjęcie wymiata :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Anna61 pisze:Śmiętka-Lusia
Obrazek

mb

Post » Sob sie 11, 2012 16:39 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy, w tym dwa maluchy :(

Maluszka Kola dzisiaj została zaszczepiona na białaczkę Leukocellem 2.
Czuje się dobrze jak na razie, bez żadnych sensacji, a za miesiąc powtórne szczepienie gdyby okazało się, że jeszcze jest u mnie. :?

Maluszek dymny, dostał imię i jest Kubuś. :D
on po odrobaczeniu też czuje się dobrze, kupka była, także za 7 dni zaszczepimy jednak, i potem za 7 dni znów odrobaczenie, aby zdążyć w terminie 14 dni.
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]