Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
śliczna Kreciaz_lasu pisze:Cześć i czołem! Jestem małym szylkrecim, tricolorowym ogonkiem ze schronu. Mam siedem tygodni i jestem wesołą, choć chorą dziewczynką. Mam na imię Trocinka, Trocia.
Caragh pisze:kalair pisze:Qrka, przed chwilą musiałam przywracać system, bo mi się ekran obrócił pionowo... Nie wiem czemu, i jak, ale wyglądało śmiesznie i raczej dziwnie..Na szczęście podziałało, i mam już normalny..
![]()
Idę spać, pa!
Dobranoc Koteczki![]()
![]()
![]()
Zołza, pamiętaj, Tobie spać nie wolno![]()
![]()
Dobranoc![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Żeby przynajmniej się zdeklarowały...Ale nie...Najlepszy jest sosik....
anulka111 pisze:kocurzyca41 pisze:Żeby przynajmniej się zdeklarowały...Ale nie...Najlepszy jest sosik....
Lepsza od sosika jest galaretka
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Mrusiu, Ty nie będziesz przecież się z nikim ścigał!
Pewnie ze nie![]()
Choc umiem biegac!
Umiem!
Mru
Oczywiście że umiesz, ale ściganie się z kimś byłoby poniżej Twojej godności!
Łi![]()
M.
Dorota pisze:anulka111 pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Mrusiu, Ty nie będziesz przecież się z nikim ścigał!
Pewnie ze nie![]()
Choc umiem biegac!
Umiem!
Mru
[b]Dorosly kot wcale nie musi biegac- wystarczy,jak lezy i patrzy na inne koty,albo porusza sie z godnoscia osobista![]()
Gucio stateczny, nie mylic z statyczny
[/b]
Tak... A Tusieczki kolo mnie...![]()
M.
z_lasu pisze:Cześć i czołem! Jestem małym szylkrecim, tricolorowym ogonkiem ze schronu. Mam siedem tygodni i jestem wesołą, choć chorą dziewczynką. Mam na imię Trocinka, Trocia.
bulba pisze:Dzień dobry Kochane piąteczkowo![]()
![]()
![]()
Miłego i radosnego dzioneczka życzę
![]()
Trocinka przepiękna![]()
A co Troci dolega?
z_lasu pisze:W uszkach świerzbowe wykopaliska, teraz leczymy maścią, biegunka opanowana, ale dzisiaj znów weterynarz, jak od czterech dni, bo maleństwo ma zatkany nos i kicha- prycha skrzepami krwi, a ciągłe oddychanie pysiem musi być szalenie męczące. Bardzo mnie to niepokoi.
Caragh pisze:Cześć Kretki![]()
![]()
![]()
Ciotka w pracy, także wolno się przez wąteczki będzie przebijać
anulka111 pisze:To chyba zalezy tak jak u nas od tego na co maja smaka i koniec.
Od rana jestme bez wody w kranie -ryja dalej ci z wodociagow- moge nic nie robic,a mialam sprzatac he he
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 27 gości