Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:mgj pisze:Odpowiedz krótko, w punktach żeby Ali łatwiej było to ogarnąc, na poniższe pytania:
1. Ile aktualnie kotów (i psów) masz w domu?
2. Ile z nich jest wysterylizowanych?
3. Ile jest chorych i na co?
To za mało bo dużo kasy idzie na bezdomne ,w ośrodku,na działce
alab108 pisze:I co teraz?
mgj pisze:alab108 pisze:I co teraz?
No teraz (może nie dosłownie, bo późno, chyba, ze nie lubisz wczesnie chodzic spać) wypadałoby, żebyś tylko zweryfikowała swojego "gotowca" o dane liczbowe , które podała Lidka (ale krótko i węzłowato). Dodała linki od aburacze.
alab108 pisze:Linki aburacze już dodaneNawet na pierwszym boczku jeszcze nie jestem
mgj pisze:Jeszcze coś:
1. czy i ile z tych "domowych" to koty adopcyjne, a ile rezydenci?
2. czy te adopcyjne są ogłaszane? Gdzie?
Ile kosztuje u Ciebie sterylizacja?
Przy wolnożyjacych (miasto i osrodek) można by dopisać sumaryczny koszt akcji sterylizacji, której z braku srodków i pomocy z miasta nie jesteś w stanie zrobić.
NITKA/KARINKA pisze:Na Dogomanii pytają o Lorda
mgj pisze:Myślę , że to powinno wystarczyć Ali do stworzenia Twojej spowiedzi, a to co ona stworzy powinno z kolei wystarczyć nieprzekonanym/wahającym się forumowiczom. Tych, których nie przekona, niech głosują na innych. Ewentualnie jeśli pojawią sie dodatkowe pytania będziesz mogła dopowiedzieć później.
EDIT. Mam nadzieję, że do zakończenia prac nad wspomnianym wyzej dziełem admin ulituje się i nie urwie Ci głowy za przekroczenie objętości wątku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], moniczka102 i 408 gości