Haniu, jak tylko wrocisz, to zapraszam do wziecia udzialu w konkursie na miss i mistera miau miesiaca sierpnia, tym razem krowki i pingwinki. Zabawa wysmienita a przy okazji pomagamy kocim biedom. Oto link do zabawy: viewtopic.php?f=20&t=144808 Zapros koniecznie znajomych im wiecej kotow wystartuje tym wiecej uzbieramy $$, a im wiecej my uzbieramy, tym wiecej jakas kocia bieda dostanie $$. Buziaki dla kociastych
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Duża powiedziała, że już możemy sobie pisać, ile chcemy. Fajnie, nie?
Ciocia krakusik przysłała prześliczny parapetnik dla Lili. Tylko że najpierw okupował go Filunio, potem ja leżałam (ale mięciutki i wygodny), aż w końcu Duża wykorzystała moment, w którym poszliśmy do miseczek i dała leżanko Liluni. Teraz Lili sobie leży, a my możemy tylko popatrzeć.
Obejrzeliśmy się dokładnie i... nie mamy kandydata na sierpniowy konkurs, bo nie ma wśród nas żadnych łaciatków. Za to na wrzesień pchamy się obie - znaczy ja i Julinka.
Pozdrawiam wszystkie Cioteczki cieplutko Oliwka relacjonująca
jak super, ze wrociliscie juz ciesze sie, ze Liluni poslanko sie podoba Cioteczka krakusik robi naprawde swietne rzeczy, cuda nad cudami a wykonanie jest tak znakomite, jakby to maszynowo robione bylo, seryjnie, a nie przez czlowieka
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."