Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Aż nie mogę uwierzyć.Asiu jeszcze raz to napisz bo nie mogę, czy to prawda, że 7 kotów dzisiaj wyciągnęłyście z tego schronu? Dzisiaj?![]()
![]()
![]()
joanna3113 pisze:alab108 pisze:Aż nie mogę uwierzyć.Asiu jeszcze raz to napisz bo nie mogę, czy to prawda, że 7 kotów dzisiaj wyciągnęłyście z tego schronu? Dzisiaj?![]()
![]()
![]()
Alu ale i tak dużo biedaków zostało, jeden cudny na dużym wybiegu tak prosił że aż serce pękało.
ruda32 pisze:joanna3113 pisze:alab108 pisze:Aż nie mogę uwierzyć.Asiu jeszcze raz to napisz bo nie mogę, czy to prawda, że 7 kotów dzisiaj wyciągnęłyście z tego schronu? Dzisiaj?![]()
![]()
![]()
Alu ale i tak dużo biedaków zostało, jeden cudny na dużym wybiegu tak prosił że aż serce pękało.
na Alę czeka?
joanna3113 pisze:ruda32 pisze:joanna3113 pisze:alab108 pisze:Aż nie mogę uwierzyć.Asiu jeszcze raz to napisz bo nie mogę, czy to prawda, że 7 kotów dzisiaj wyciągnęłyście z tego schronu? Dzisiaj?![]()
![]()
![]()
na Alę czeka?
Alu nic niemówiłaś
ruda32 pisze:joanna3113 pisze:ruda32 pisze:joanna3113 pisze:alab108 pisze:Aż nie mogę uwierzyć.Asiu jeszcze raz to napisz bo nie mogę, czy to prawda, że 7 kotów dzisiaj wyciągnęłyście z tego schronu? Dzisiaj?![]()
![]()
![]()
na Alę czeka?
Alu nic niemówiłaś
żartowałam ale znam serducho Ali i na pewno jej zmiękło
ASK@ pisze:Dziewczyny a co z możliwością wystąpienia pp? Przygotujcie przyszłe domy na taką ewentualność? Jednak większość kotów ostatnio wyciąganych ma to cholerstwo.Do tego słaba kondycja fizyczna i stres. Same wiecie jaka to zjadliwa choroba. Trzeba kwarantanny a ew rezydenci powinni być zaszczepieni.A wyciągnięte koty w jakim są stanie fizycznym?Biedne pewnie są ale i szczęśliwe bo los wygrały.Kciuki za ich zdrówko
ASK@ pisze:Dziewczyny a co z możliwością wystąpienia pp? Przygotujcie przyszłe domy na taką ewentualność? Jednak większość kotów ostatnio wyciąganych ma to cholerstwo.Do tego słaba kondycja fizyczna i stres. Same wiecie jaka to zjadliwa choroba. Trzeba kwarantanny a ew rezydenci powinni być zaszczepieni.A wyciągnięte koty w jakim są stanie fizycznym?Biedne pewnie są ale i szczęśliwe bo los wygrały.Kciuki za ich zdrówko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości