kalair pisze:Trzeba się poszwendać czasem!
No pewnie,że trzeba...inaczej nudno by było...Tylko uważaj,bo ostatnio wysyp kotów na ulicach.....Wyrastają jak grzyby w lesie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Trzeba się poszwendać czasem!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Trzeba się poszwendać czasem!
No pewnie,że trzeba...inaczej nudno by było...Tylko uważaj,bo ostatnio wysyp kotów na ulicach.....Wyrastają jak grzyby w lesie...
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Trzeba się poszwendać czasem!
Zauważyłam..![]()
Ostanio natknęłam się na kota sąsiadów. Pierwszy raz go widziałam na klatce schodowej. A darł się straszliwie.
A wczoraj szłam do pracy i z krzaków rude wyskoczyło. z obróżką i dzwoneczkiem. I woooolniutko przez ulicę. Nożesz.. Na środeczku siada i zaczyna się myć. No zabić to mało. To ja stoję , gotowam własnym ciałem bronić cholery przed autami. Na szczęście raczył doopkę podnieść , zanim zielone dla aut się na przejściu zapaliło.
vip pisze:Cześć, Reniu.
Witajcie pięknotki.
I szanownego TŻ-ta równiez witam.
kocurzyca41 pisze:vip pisze:Cześć, Reniu.
Witajcie pięknotki.
I szanownego TŻ-ta równiez witam.
Vipku....cześć...Kaj żeś się podziewał?
kocurzyca41 pisze:Tak...kobieto pracująca...
vip pisze:kocurzyca41 pisze:Tak...kobieto pracująca...
Ty się śmiej...dni tygodnia mi się mylą.
kalair pisze:Soboty miałam pracujące..obrzydlistwo.. Niedziele kiedyś JJ robił ze dwa miesiące. Praktycznie na okrągło. Syf.
kalair pisze:Nie, no masz między tym czasem 3 dni wolnego. A on 7 dni robił. Tak czy inaczej masakra..
Caragh pisze:Ja też mam sobotę pracującą... co drugą![]()
Nienawidzę tego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 17 gości