Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2012 16:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:tam jest cestal? podam polowke.

Szkoda, ze zniknela z kociarni rozpiska z tym, co jakiemu kotu podac... poza tym ostatnio mam spory problem z identyfikacja kotow :oops: a na kociarni tez nie ma informacji, ktory ma jaka obrozke etc

Lekow podskornie nie podam..

w remoncie moge pomoc ale dopiero od ok. 12- o ktorej sie zaczyna remont i kto poza Ilka i mna tam bedzie?

Dzięki Marta, raczej nikt więcej, bo też nikt sie nie zmieści już.
Ilka, hidi, Mikuś, Bubor, siostra bubora, szwagier bubora.

Czyli o 8 rano wywozimy koty z kociarni tak by nie przeszkadzały i nikt nie uciekł. Odpalamy lampę i od 12 go :)
MIKUŚ

Post » Śro sie 08, 2012 17:13 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mar_tika to nowy przyjaciel Sofiśki, ten o którym Ci kiedys opowiadałam. Ma ok 13 lat, 30 cm długości.

Obrazek

Mam nadzieję że Wasi akwariowi podopieczni również osiągną takie rozmiary za parę lat. W końcu macie hodowlę glonojadów :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro sie 08, 2012 19:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

8O basia sie nam wyprowadzila :?: :?: :?:
a co do burzy to jak byla u nas lecial grad jak 5 zl blagalam go tylko zeby mi nie poczaskal szyb bo jeden iglak na balkonie to chyba spisze na straty....

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro sie 08, 2012 19:36 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Nie wiem czyim dziełem jest nasza stronka, ale fajnie się już czyta. Może kiedyś będzie finał???!!! Ciężka ta robota?

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Śro sie 08, 2012 21:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

padając na twarz uprzejmie donosze, że Żużu pojechała dziś do nowego domu- tzn na razie próbna adopcja- w nowym domu jest kilkuletni rezydent i zobaczymy, jak się dogadają.

Na kociarni w kuwetach same placki kociokrowie :evil:

Bono dużo je i pije- wszytskie miski miał wyczyszczone. Czesio jadł przy mnie mokre. Został odrobaczony.

nabiłam sobie guza w przedsionku :evil:

no to tyle z pilnych wieści

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw sie 09, 2012 6:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

macie już kogoś do tych szyb? musi być jakiś duży samochód czy zwykłe autko wystarczy?

wanda164

Od: Czw kwi 02, 2009 9:49

Post » Czw sie 09, 2012 6:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Obrazek

Lunka i jej spokojny sen w trakcie gdy Pani pracuje w domku :) Moja Mała Księżniczka :)

BialaWilczycaa

Od: Pon sie 06, 2012 20:10

Post » Czw sie 09, 2012 8:18 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wanda164 pisze:macie już kogoś do tych szyb? musi być jakiś duży samochód czy zwykłe autko wystarczy?

Pani Wando bardzo dziękujemy za pomoc!
Dzięki transportowi mamy dach dla naszych kociastych.

:1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Czw sie 09, 2012 12:30 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Na pierwsza stronę przekleję listę ogłoszeniową :)

LISTA OGŁOSZENIOWA
Klara - LadyStardust + Paris,
Grządka - madit
Czesio - Marcisz
Rex - Marcisz
Kira - Kita-Rzeszów
Paris - Mikuś + TAYSON, CZORT
Miś - facebookowi Fani + każdy kto tylko może
Don Juan - Evik75
Bercik - aange
Cezar - hidi+ Buba
Glutek - herzpl
Daniel - herzpl
Waleriana - wiiwii
Yoko - Axa76
Majka - Kicia_kluska
Izi - wanda164
Józia - bubor

Bez ogłoszeń są:
-> Amando
-> Aszka II
-> kocięta Iwoo1
-> PSY też czekają (Azura, Rico, Master, Wiarus, Dingo)

Z ogłoszeń wypadają Victor, Marzena, Wróbelek - brak internetu.
MIKUŚ

Post » Czw sie 09, 2012 12:39 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Na pierwsza stronę przekleję listę ogłoszeniową :)

LISTA OGŁOSZENIOWA
Klara - LadyStardust + Paris,
Grządka - madit
Czesio - Marcisz
Rex - Marcisz
Kira - Kita-Rzeszów
Paris - Mikuś + TAYSON, CZORT
Miś - facebookowi Fani + każdy kto tylko może
Don Juan - Evik75
Bercik - aange
Cezar - hidi+ Buba
Glutek - herzpl
Daniel - herzpl
Waleriana - wiiwii
Yoko - Axa76
Majka - Kicia_kluska
Izi - wanda164
Józia - bubor

Bez ogłoszeń są:
-> Amando
-> Aszka II
-> kocięta Iwoo1
-> PSY też czekają (Azura, Rico, Master, Wiarus, Dingo)

Z ogłoszeń wypadają Victor, Marzena, Wróbelek - brak internetu.

Kocięta Iwoo1 mam ja.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Czw sie 09, 2012 13:07 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ja mam Aszkę. Ma już 15 ogłoszeń, więc proszę ją dodać :P
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Czw sie 09, 2012 13:15 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Co do soboty tak myślę. Czyli Hidi i Ilka :?: Bedziecie?

Co do Hidi się nie wypowiadam, ale ja będę :ok:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Czw sie 09, 2012 13:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Czyli do ogłoszeń został Amando? Mogę porobić tylko potrzebny mi opis kota bo na stronie KP mi się nie wyświetlają koty do adopcji, nie wiem czy mam coś z przeglądarką czy jakiś błąd czy coś?
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Czw sie 09, 2012 13:25 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A co do remontu to rozumiem że o 8 rano mam się stawić na kociarni?
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Czw sie 09, 2012 13:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kasia89 pisze:Czyli do ogłoszeń został Amando? Mogę porobić tylko potrzebny mi opis kota bo na stronie KP mi się nie wyświetlają koty do adopcji, nie wiem czy mam coś z przeglądarką czy jakiś błąd czy coś?

Amando jest cudownym, ok. 5-letnim, dużym, pięknym, sportowym, wykastrowanym kocurkiem. Został znaleziony na ulicy, gdzie prawdopodobnie został wyrzucony z domu przez złych ludzi. Amando to kot z trudną przeszłością, musiał zaznać wiele złego, świadczą o tym jego obecne zachowania. Jest kotem bardzo wrażliwym, o słabej psychice, zupełnie bezradny wobec krzywdy. Jest bezgranicznie łagodny. Na agresje, reaguje wycofaniem. Szuka domu na resztę życia, niewychodzącego, bez innych kotów i potrzebuje człowieka równie łagodnego jak on sam i pełnego cierpliwości. To wspaniały kot, który uwielbia kolana, śpi przytulony do człowieka (warunek konieczny), lubi dobre jedzenie. I pięknie mruczy. Za ofiarowaną mu miłość i spokój, odpowie bezgraniczną miłością i przywiązaniem.
Obrazek

600 826 165

ilka;)

[poprzednia][następna]