Moderator: Moderatorzy
Zireael666 pisze:dodajmy, że spóźniony prezent
sorry, nie mogłam się powstrzymać![]()
magdalena99 pisze:proszę Sokołowskiego, nr 11, za 20 zł
Zireael666 pisze:tu też napiszę.. jak widzicie walnęłam się i Sokołowski został sprzedany magdalena99 jako kup teraz.. mylą mi się te bazary, miałam dziś ciężkawy dzień i tak mi się pomyliło![]()
wybaczcie, to się więcej nie powtórzy.
Transakcja z magdalena99 w trakcie finalizacji, siłą mojego błędu Sokołowski poleci do magdalena99
magdalena99 pisze:Zireael666 pisze:tu też napiszę.. jak widzicie walnęłam się i Sokołowski został sprzedany magdalena99 jako kup teraz.. mylą mi się te bazary, miałam dziś ciężkawy dzień i tak mi się pomyliło![]()
wybaczcie, to się więcej nie powtórzy.
Transakcja z magdalena99 w trakcie finalizacji, siłą mojego błędu Sokołowski poleci do magdalena99
Ależ Zireael666, ja nie zamierzam wykorzystywać sytuacji. Zgłosiłam się do licytacji, bo zależało mi by wspomóc podopiecznych Ani. Kiedy wczoraj dostałam PW z prośbą o przelew pomyślałam, że chcesz wcześniej zakończyć bazarek, bo np. są pilnie potrzebne pieniądze, więc natychmiast je przelałam. Dlatego, skoro to pomyłka, bardzo proszę wstaw z powrotem Sokołowskiego na bazarek, może ktoś mnie przelicytuje, np. berni, która również zainteresowała się tą książką. W takim przypadku chętnie zrezygnuję, a pieniądze, które wpłaciłam prześlesz w całości Ani (tzn. łącznie z opłatą za przesyłkę).
Zireael666 pisze:głupio mi, że takie rzeczy się porobiły przez moją pomyłkę. magdalena99 na pewno chcesz, żeby książka wróciła do licytacji?
Jeśli tak, może zwrócić Ci po prostu tę kasę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości