skarbonka pisze:Kochani zapraszamy na bazarek, mamy piękny pierścionek, który przekazała nam Meg2![]()
viewtopic.php?f=20&t=144916
kotki czekają![]()
Meg2

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skarbonka pisze:Kochani zapraszamy na bazarek, mamy piękny pierścionek, który przekazała nam Meg2![]()
viewtopic.php?f=20&t=144916
kotki czekają![]()
iza71koty pisze:A ja mam Dobra Nowinę.Mama Bakusia i Bakusia.....ma od dzisiaj swoją Opiekunkę Wirtualną
i jest nią Alicat
![]()
.
Bardzo bardzo sie cieszę.To wspaniała koteczka.Prosiłam długo o opiekę Wirtualną dla niej.Jest z nami od ponad roku.Przypomne.Dołączyła do stada latem ub.roku wraz z dwójka dzikich maluszków.Początkowo sądziłam że maluszki to kocurek i kotka.W tym roku sprawa sie wyjaśniła.Dwójka dzieci czyli 2 kocurki trzymaja sie dzielnie.Sa zdrowe i juz dorosłe.Ostatnio Mama Bakusia i Bakusia wróciła w stary teren, więc codziennie razem spotykają sie na posiłku, chociaż kotka ma do nich spory dystans.Kicia została wysterylizowana wczesną wiosna tego roku.Ślicznie pozuje do zdjęć.Jest zdrowa.W dobrej formie.Ponad wszystko uwielbia dobra sucha karmę.
AlicatDziękujemy Pięknie z Całego Serca.
![]()
![]()
![]()
Mama Bakusia i Bakusia
iza71koty pisze:Idę spać.Łeb mi pęka przez tych ludzi.Było trochę spokoju i znowu się zaczyna.![]()
iza71koty pisze:Miałam dzisiaj 2 jazdy o koty.I to takie naprawdę solidne.W drugim miejscu nigdy w życiu nie spodziewałabym się takiej akcji.![]()
Tam zawsze stosunek ludzi był w porządku.A nawet mogłam liczyć na pomoc.
To się nigdy nie skończy chyba.Koty zawsze będą...tylko przeszkadzać.
![]()
Tak się czasem zastanawiam i głośno sobie myślę.Gdybym nie przychodziła do tych kotów, do kogo byłyby wtedy te wszystkie pretensje i animozje?A pretensji mogłoby być znacznie więcej.Chociażby o maluchy rodzące się bez umiaru i końca....
Nie wiem czemu ludziom się wydaje ze to ja jestem za wszystko odpowiedzialna....naprawdę
nie wiem.Smutne to.Tyle lat pracy, wyrzeczeń, poświęconego czasu a ktoś tak po prostu napluje za przeproszeniem w twarz , wyrzuci z siebie i sobie pójdzie dalej.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Fatka, Google [Bot] i 218 gości