Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:To jeżeli się czegoś takie przestraszyła to znaczy że nie jest odpowiedzialnym domemkażdy normalny dom nie ma nic przeciwko i jak się wspomina o wizytach itp to zawsze odpowiadają: tak oczywiście nie ma najmniejszego problemu
viris pisze:Uo mamuśku trzymam kciuki............ Kasia może samochodem byśmy pojechały? Pewnie trochę drożej niż pociągiem, ale ja z Bursztyniastym mogę zostać na dole w razie czego
JaEwka pisze:A to widzę, że masz takie same odczucia co jaWiecie co czasem jest tak że ten jedyny telefon okazuje się domem idealnym
ja tak miałam z Kitką nikt wcześniej i nikt po adopcji po nią nie dzownił to była jedna osoba do której od razu poszła
Edit: heheh Agata widze już kosnpiruje
JaEwka pisze:Edit2: w ogóle jak wczoraj odebrałam połączenie - to było za 3 razem bo zostawiłam telefon w domu - to Pani z taką ulga odetchnęła że Bursztyn jeszcze do adopcji jestpo ilości połączeń można też wnioskowac że jej bardzo na nim zależy bo niektórzy po jednym nieodebranym telefonie rezygnują
viris pisze:Uo mamuśku trzymam kciuki............ Kasia może samochodem byśmy pojechały? Pewnie trochę drożej niż pociągiem, ale ja z Bursztyniastym mogę zostać na dole w razie czego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości