Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 07, 2012 10:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

BialaWilczycaa

Od: Pon sie 06, 2012 20:10

Post » Wto sie 07, 2012 10:52 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

To Lunka :) Najsłodszy Kociak na świecie :) wczoraj trochę bała się burzy i spała mi przy samej buzi z łapką na policzku :)

BialaWilczycaa

Post » Wto sie 07, 2012 11:40 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

BialaWilczycaa pisze:To Lunka :) Najsłodszy Kociak na świecie :) wczoraj trochę bała się burzy i spała mi przy samej buzi z łapką na policzku :)

haha o jakie śliczny mały burasek :1luvu: Na tym drugim zdjęciu to jakby się uśmiechał :ryk: Moja tez głowę obracała i strzygała uszkami, bo burza wokoło :wink:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto sie 07, 2012 11:45 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

tak śliczna tylko mam pytanko.. czy to aby w porządku że ona robi 1,2 razy dziennie kupę i to taką ciemną wręcz czarną i twardą ? czy to może jakiś problem z dietą czy źle dobranym jedzeniem ?

BialaWilczycaa

Post » Wto sie 07, 2012 11:46 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Jeszcze jedno pytanko. Ma ktoś na wydaniu albo do sprzedania za nie wielką cenę mały drapak?? bo nie wiem czy bedzie z niego korzystała a chciałam na próbę zobaczyć :) czekam na odpowiedzi

BialaWilczycaa

Post » Wto sie 07, 2012 14:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ale rośnie ta nasza kicia, prawdziwa z niej gwiazda ( księżycowa).
A co do tej kupy, wydaje mi się w porządku. Moje koty tak samo mają i jest ok. Martwiłabym się raczej rzadką albo gdyby nie robiła kilka dni. A tak dobrze jest.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Wto sie 07, 2012 19:00 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

BialaWilczycaa pisze:tak śliczna tylko mam pytanko.. czy to aby w porządku że ona robi 1,2 razy dziennie kupę i to taką ciemną wręcz czarną i twardą ? czy to może jakiś problem z dietą czy źle dobranym jedzeniem ?

A czym ją karmisz?

Ja mam nowy drapak do sprzedania jutrow wrzucę fotki :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sie 07, 2012 19:06 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kasiu ,Ilko bardzo dziękuję za pomoc w zapakowaniu kocurów do transportu na sterylki.

Kotka od wiiwii koncówka ciąży ,były 4 maluchy.Cięcie jest duże na Dt musi zostać 4-5 dni
Kocury odjajczone.Bono i Lechowi kupiłam książeczki.Dziadek nie ma oznak grzybicy.Został sprawdzony od stó do głowy :wink: W okolicach weekendu można go wypuścić.
Koty odwiozłam na kociarnię ok godz 18.Na samochodzie mam 2 uzywane drapaki na kociarnię które podarowała Janka i 6 kg suchej karmy.Dziś brakło mi czasu ,więc wrzuce to jak będe nastepnym razem na kociarni

Mam prośbę ranny dyżur.Zwróćcie uwagę na Czesia.Dziś wieczorem miał pełną miseczkę i suchego i mokrego.

mar_tika

Post » Wto sie 07, 2012 19:44 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

W czwartek będziemy mieć do odbioru szyby zbrojone.
Czy ktoś może mi pomóc w odbiorze?
Potrzebna osoba mobilna :lol:
MIKUŚ

Post » Wto sie 07, 2012 20:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ja nie dam rady pomóc ani jutro ,ani w czwartek .Jutro o godz 14 mam pogrzeb wujka ,o którym zostałam zawiadomiona dosłownie godzinę temu:/
W czwartek mam fryzjera.
To Józia .Zrobiłam jej kilka fotek na szybko z fleszem.Uszka ładne ,miski puste ,ładnie zjadła.
Jutro trzeba jej leki w iniekcji podać .Kto to zrobi?
https://picasaweb.google.com/1064954879 ... 538/Jozia#

A to Danielek.Też fajnie sobie radzi,apetyt mu dopisuje,choć jeszcze troszkę z niego wypłoszek
https://picasaweb.google.com/1064954879 ... ekIDaniel#

mar_tika

Post » Wto sie 07, 2012 20:11 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:To Józia .Zrobiłam jej kilka fotek na szybko z fleszem.Uszka ładne ,miski puste ,ładnie zjadła.
Jutro trzeba jej leki w iniekcji podać .Kto to zrobi?
https://picasaweb.google.com/1064954879 ... 538/Jozia#

Śliczna jest 8) :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 07, 2012 20:29 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Orientując się w moim nowym terenie, wiem już że na pewno będę mogła:
+ Pilotować internetowo w miarę możliwości czasowych KP.
+ Na pewno też będę robić bazarki, mam bardzo blisko fajną pocztę :wink:
+ Wreszcie będę mogła robić ogłoszenia dla Naszych kociastych i psowatych. Internet śmiga jak ta lala :mrgreen:
+ Mogę wozić koty do Krakowa do nowych domów i mieć rękę na pulsie :lol: Zwiększamy w ten sposób teren adopcji.
+ Będę płacić dalej nasze kosmiczne rachunki
+ Będę zamawiać żwir i jedzenie (tylko ktoś musi mi dać znać ze 4 dni wcześniej że finito)
+ Jak tylko będę w Sosnowcu wszelkie medyczne sprawy mogę robić (odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić) nie powinno być tak źle, z resztą wszystko się okaże jak czasowo będę stać.

hmm......myślę co jeszcze będzie mi wolno :ryk:
MIKUŚ

Post » Wto sie 07, 2012 20:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
BialaWilczycaa pisze:tak śliczna tylko mam pytanko.. czy to aby w porządku że ona robi 1,2 razy dziennie kupę i to taką ciemną wręcz czarną i twardą ? czy to może jakiś problem z dietą czy źle dobranym jedzeniem ?

A czym ją karmisz?

Ja mam nowy drapak do sprzedania jutrow wrzucę fotki :)

Karmie ją gotowanymi piersiami z kurczaka i suchą karma dla maluszków z royala , byłysmy dzis u weterynarza i powiedział ze taka kupa jest ok zbadał ją tam i wszędzie i podał tabletkę na odrobaczenie. To czekam na fotki :):)

BialaWilczycaa

Post » Wto sie 07, 2012 21:12 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Spoko Mikuś :ok:

Widzę, że nie ma szans na zastępstwo.
Chcę powiedzieć, że mój dyżur jutrzejszy znowu nie będzie idealny :( Ostatnio nie wyrobiłam się w czasie, a teraz mogę nie dać rady fizycznie - podwoiłam dawkę leku i muszę dużo odpoczywać, bo mi serce nawala, zwłaszcza po tych upałach. Rodzic wrzeszczy na mnie, że w moim stanie powinnam siedzieć na tyłku, a nie urządzać maratony po Sosnowcu.

Mamucia mamuśka (już nie :twisted: ) wymęczona - wprawdzie dostawała lekkiej korby jak Martika przekazywała mi transporter, ale w domu się uspokoiła. Weszła do transportera i siedzi tam (żyje,patrzy na mnie), nie dziwię się. Dziękuję Martika za pomoc w zorganizowaniu ciach i za prezent dla mamutów! :ok:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Wto sie 07, 2012 22:16 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mikuś, przecież parę stron wcześniej ofiarowywałam się do pomocy przy remoncie! :roll:

Miałam dzisiaj dyżur z Kasią. Dyżur był z fajerwerkami - nie dość, że wszędzie graty, Martika przyjechała po koty, to jeszcze 2 razy zdrowo walnęłam się w łeb o to cóś co leży (wisi?) w przedsionku. Tragedia :evil: Teraz mnie głowa boli ... :?

Masakra z tym podawaniem immunodolu... Zajęło nam to wieczność, ale w końcu dostały- część z karmą, część do pyszczka.
Gdy przyszła kolej na Klarę, za 3 podejściem udało mi się wpakować jej tabletkę do pyszczka. Zadowolona i dumna ze swych umiejętności zajmuję się resztą, a tu Klara: Bleeeeee!!!!!- zwróciła tabletkę... :roll:

Ucha poczyściłam, ale Józia (mała szylkretka) miała krew w uchu (nie w tym operowanym, tylko drugim...) :?

Danielek ma wilczy apetyt! Dosłownie pożarł mokrą karmę i połowę suchej, po czym walnął się jaki długi na kocyku i zajął trawieniem :wink:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

[poprzednia][następna]