Poznań: 3 kociaki szukaja ds

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 25, 2012 13:32 Poznań: 3 kociaki szukaja ds

Kociaki czekają na swoje domki :D

Deshka
Obrazek

Obrazek

Nenana
Obrazek

Obrazek

Nigu
już w DS

Tanana
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sie 07, 2012 16:03 przez AsiaK25, łącznie edytowano 2 razy

AsiaK25

Od: Śro lip 25, 2012 12:28

Post » Śro lip 25, 2012 21:40 Re: Poznań: 4 kociaki szukaja ds (lub chociaż dt). Pilne

Kotki są świetne, miałam okazję poprzebywać, potulić, pobawić się z nimi, a jedna z panienek mieszka z moją mamą:)
Wszystkie są urocze, grzeczne - jak to kociaki małe, nauczone czystości, rozkoszne i czekają na swojego człowieka i domek.
Sama wzięłabym do siebie kolejną panienkę, ale nie da rady - małż stanowczo napisał protest song i boję się, że dostanę świniaeksmisję razem ze zwierzyńcem - a jak wiadomo lwa nie należy drażnić, tylko stopniowo przyzwyczaić:)
"Miauczyński był chory i w pryczy garował
I przyszedł ojojek: - Coś się nafutrował?"
by Artur Andrus :)
Obrazek

zmija37

Od: Nie lip 15, 2012 12:50

Post » Śro lip 25, 2012 21:56 Re: Poznań: 4 kociaki szukaja ds (lub chociaż dt). Pilne

zmija37 pisze:Kotki są świetne, miałam okazję poprzebywać, potulić, pobawić się z nimi, a jedna z panienek mieszka z moją mamą:)
Wszystkie są urocze, grzeczne - jak to kociaki małe, nauczone czystości, rozkoszne i czekają na swojego człowieka i domek.
Sama wzięłabym do siebie kolejną panienkę, ale nie da rady - małż stanowczo napisał protest song i boję się, że dostanę świniaeksmisję razem ze zwierzyńcem - a jak wiadomo lwa nie należy drażnić, tylko stopniowo przyzwyczaić:)

Piękna panienkę masz w podpisie :D
Potwierdzam powyższe :D grzeczne kociki. Każdy do człeka przyzwyczajony. Kolanka, noszenie (Deshka mniej za tym przepada ale tragedii nie ma :wink: ) i głaski. Przybiegają, mruczą i się łaszą. Oczywiście porcja brykania za zabawkami i rodzeństwem musi być :lol: Wiedzą że ręka to nie zabawka :wink:

AsiaK25

Post » Pt lip 27, 2012 17:47 Re: Poznań: 4 kociaki szukaja ds (lub chociaż dt). Pilne

2 kociaki znalazły dt
jeszcze 2 maluszki szukają bardzo pilnie dt: Tanana i Deshka
wszystkie maluszki czekają na domy stałe

AsiaK25

Post » Wto sie 07, 2012 16:04 Re: Poznań: 3 kociaki szukaja ds

Na dzień dzisiejszy 3 kociaki szukają swoich domków stałych :D

AsiaK25