Przeniosły się bliżej właścicieli jak miała rok...
I mimo że minęło już ładnych kilka lat to bardzo za nią i jej mamą tęsknię - nie mam już niestety żadnych kontaktów z właścicielami

Stado kopytnych w tamtych czasach:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Graj w coś albo co... Przeciez nie może tak zostać i się Wam po troche na głowe zawalać. Chyba, że go przerobićie na mały domek![]()
Tez miała m zapytać co to jest 'morol' ?
Broszka pisze:Rudej kobyłki już u mnie nie ma - jej mama stała u mnie na hotelu, rudziaszek urodziła się moimi rękami![]()
Przeniosły się bliżej właścicieli jak miała rok...
I mimo że minęło już ładnych kilka lat to bardzo za nią i jej mamą tęsknię - nie mam już niestety żadnych kontaktów z właścicielami
Stado kopytnych w tamtych czasach:
Alienor pisze:Koniki i pieski cudne.![]()
Swoją drogą, jakbyś miała "zrobiony 1-2 pokoje, to mogłabyś wynajmować znajomym z miau - zawsze byłby to dodatkowy grosz, jeszcze przed oficjalnym otwrciem agroturystyki.
Alienor pisze:Koniki i pieski cudne.![]()
Swoją drogą, jakbyś miała "zrobiony 1-2 pokoje, to mogłabyś wynajmować znajomym z miau - zawsze byłby to dodatkowy grosz, jeszcze przed oficjalnym otwrciem agroturystyki.
morelowa pisze:O! Kiedyś to było normalne nocowanie - w czasach autostopu [ja takie czasy jeszcze pamietam] i innych wędrówek
![]()
W ramach rozrywek można dodać koszenie, karmienie koników itp.- w zamian za śniadanie z naturalnych składników [ze stewią
]
Takie mamy dla Ciebie plany na życie , Broszko
dagmara-olga pisze:żem pierwsza była w kolejce, proszę się nie pchać
Broszko, czekam na PW!
morelowa pisze:To nie to samo !
A swoją drogą daleko potrafisz rzucac tym beretem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 49 gości