Warszawa zaginiony SAURON odnalazł się po 4 miesiącach :)...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 06, 2012 21:03 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Ada, sprawdzone :(...

Dobra, zrobiło się w miarę cicho. Ruszam w teren.
Moja kocia ferajna: Sauron, Sheela i Arya :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Od: Wto lip 17, 2012 6:57

Post » Pon sie 06, 2012 21:06 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

No to nadal :ok: :ok: :ok: za powrót wagarowicza :wink:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sie 07, 2012 0:49 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Znowu klapa. Sprawdziłam każde okienko piwniczne, każdy krzaczek, każdą rynnę, każdy zakamarek, który mi przyszedł do głowy. I nic. Znowu spotkałam tylko te same kotki co zawsze. O 21.00 wystawiłam jedzonko. Bura kicia chyba już czekała bo zjawiła się natychmiast. Nadałam jej imię Basia. Ona chyba się już do mnie przyzwyczaiła. Tylko tego mojego Gamonia ani widu ani słychu. No i dzisiaj nie było ani jednego telefonu. To chyba znak, że trzeba znowu pouzupełniać ogłoszenia.

Sauron!!! Wyłaź już z tego Mordoru i wracaj do domciu, nooooooo :(...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 07, 2012 0:49 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Ada, dzięki za kciukole. Są bardzo, bardzo potrzebne :)...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 07, 2012 11:12 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Śniło mi się, że po nocnych poszukiwaniach usiadłam na ławce przed swoją klatką schodową i zawołałam i nagle usłyszałam miauczenie i zobaczyłam biegnącego do mnie Sauronka z ogonem w górze. Wskoczył mi na ręce, zabrałam go do domku i tuliłam mocno...A potem się obudziłam i to przebudzenie było okropne jak sobie uświadomiłam, że to był tylko sen a Sauronka nie ma przy mnie :'(...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 07, 2012 12:57 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Almare mocne kciuczki za powrót Sauronka :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto sie 07, 2012 16:53 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Almare pisze:Śniło mi się, że po nocnych poszukiwaniach usiadłam na ławce przed swoją klatką schodową i zawołałam i nagle usłyszałam miauczenie i zobaczyłam biegnącego do mnie Sauronka z ogonem w górze. Wskoczył mi na ręce, zabrałam go do domku i tuliłam mocno...A potem się obudziłam i to przebudzenie było okropne jak sobie uświadomiłam, że to był tylko sen a Sauronka nie ma przy mnie :'(...

Radziłabym Ci jednak pójść i posiedzieć na ławce przed klatką. Być może kot nawiązał z Tobą jakiś kontakt, albo też podświadomie coś zauważyłaś, jakaś szansę, która się we śnie zmaterializowała.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto sie 07, 2012 19:08 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Mziel, marzę żeby tak było. I za każdym razem na zakończenie nocnych poszukiwań tak właśnie postępuję. Wiem, że zdarzają się i to dosyć często kotki, które wracają pod okno, z którego wypadły albo czekają pod klatką schodową. Np. mojemu przyjacielowi cztery koty uciekały z pierwszego piętra i trzy z nich wróciły. Czwarty, niekastrowany poszedł w świat. Bardzo chcę wierzyć, że instynkt terytorialny nie pozwolił mu wywędrować za daleko. Zwłaszcza, że jest mnóstwo zakamarków blisko domu gdzie mógł się schować a i o żarcie nie trudno bo obok jest restauracja.

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Wto sie 07, 2012 19:14 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Nie trać nadziei.Moja kotka przed paru laty wyskoczyła z balkonu, niedaleko ciebie na Sadach Żoliborskich.Szukałam jej z pomocą znajomych po całym osiedlu a znalazłam dziesiątego dnia, prawie pod naszym oknem.Trzymam kciuki.

misia007

Od: Nie lip 08, 2007 11:24

Post » Wto sie 07, 2012 22:14 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Sauronka nie ma już trzy tygodnie :(...

Musieliśmy wrócić z wieczornych poszukiwań bo jest strasznie głośno. Nie dość, że robotnicy pracowali do 21.00 to jeszcze ludzie z pieskami itd. Spotkałam dzisiaj karmicielkę z sąsiedztwa. Niestety żadna czarna mordka się nie dołączyła do tych dokarmianych przez nią kotków :(. Boję się, że Sauronek mógł wywędrować do parku (ok 200m od domu) a tam boję się sama chodzić bo w nocy jak jest ciepło to różne "elementy" tam urzędują :(...

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Śro sie 08, 2012 10:03 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

Do parku postanowiłam chodzić nad ranem. Wtedy nie ma ludzi. Tak też zrobiłam dzisiaj. Sauronka niestety nie spotkałam. I w ogóle nie spotkałam żadnego kotka a wiem, że są tam dokarmiane. Jutro nad ranem też tam pójdę. A tymczasem zamówiłam banerek z Sauronkiem. Może dzięki temu więcej osób się o nim dowie. A jeśli możecie to podnieście trochę Sauronka bo spadł w czeluści forumowe.

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Śro sie 08, 2012 10:04 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

podnoszę

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Śro sie 08, 2012 10:04 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

podnoszę

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Śro sie 08, 2012 10:06 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

podnoszę

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

Post » Śro sie 08, 2012 10:07 Re: Warszawa-Żoliborz zaginął czarny SAURON.SZUKAM KARMICIEL

podnoszę

Obrazek Obrazek Obrazek

Almare

[poprzednia][następna]