Witek Nowak pisze:troszkę fotek
Super fotki

Moderator: DoBo
vodu pisze:A gdzie inne koty kategorii pierwszej, poproszę o zdjęcia. A może ich nie ma? Nieprzyjęte?
jaskier pisze:Kto poczuł się dotknięty, tego przepraszam.
Jednocześnie proszę o radę, co ma zrobić organizator, aby wszyscy uczestnicy obu wystaw dotrwali cierpliwie do zakończenia imprez.
Hodowcy czy poprzedniemu właścicielowi nic do tego.

jaskier pisze:Cat Club Amber dziękuje wszystkim kotom i hodowcom za udział w wystawie. Serdeczne gratulacje dla zwycięzców.
Witamy zwycięzcę tegorocznego Konkursu Klubowego, kotkę Nastasja Siberian Dream*PL, w gronie najlepszych kotów CC Amber.
norek pisze:jaskier pisze:Cat Club Amber dziękuje wszystkim kotom i hodowcom za udział w wystawie. Serdeczne gratulacje dla zwycięzców.
Witamy zwycięzcę tegorocznego Konkursu Klubowego, kotkę Nastasja Siberian Dream*PL, w gronie najlepszych kotów CC Amber.
Z tego co wiem na zdjęciu jest O-Zone Leśny Chochlik *PL i to on był najlepszym kotem (kocurem) konkursu klubowego .
norek pisze:jaskier pisze:Cat Club Amber dziękuje wszystkim kotom i hodowcom za udział w wystawie. Serdeczne gratulacje dla zwycięzców.
Z tego co wiem na zdjęciu jest O-Zone Leśny Chochlik *PL i to on był najlepszym kotem (kocurem) konkursu klubowego .

lajka pisze:norek pisze:jaskier pisze:Cat Club Amber dziękuje wszystkim kotom i hodowcom za udział w wystawie. Serdeczne gratulacje dla zwycięzców.
Brawo dla organizatora skoro nie odróżnia norwega od syberyjczyka. Z tego co wiem konkurs klubowy wygrał widniejący na zdjęciu kocur O-zone Leśny Chochlik*PL.
Kolejna pomyłka organizatora.
Zanim się coś napisze proponuję dokładnie sprawdzić - taka rada na przyszłość

Użytkownicy przeglądający ten dział: _Marie_, edyta.nowak87, Irek B, sebas1137 i 7 gości