saintpaulia pisze:Ale tu się dziejeMaleńtas słodziutki, wiedział, gdzie idzie.
Jasne że wiedział, kot wyczuje dobrych ludzi

Do mnie od zawsze przyplątywały się różne znajdki, mama mówi że je przyciągam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze:Ale tu się dziejeMaleńtas słodziutki, wiedział, gdzie idzie.
bozena640 pisze:Może i Ci w białych fartuchach chcą dobrze ale czy muszą słuchać DużychNas zaszczepił taki w białym fartuchu a Duża zaczęła z takim rozmawiać i jeszcze dwa razy nas kuli
![]()
![]()
no i dziewczyny muszą jechać w tym miesiącu na czyszczenie zębów
![]()
![]()
Gromadka niezadowolona
ilgatto pisze:Miłego poniedziałku![]()
Gromadko, my tez nie lubimy kłucia i czyszczenia uszu (właśnie idziemy się gdzieś schować). Czyszczenia zębów jeszcze nie miałyśmy, bo podobno jesteśmy za małe...tak mówi Duża...i kazała Wam powiedzieć, że będziecie miały uśmiechy jak gwiazdy filmowe i będziecie mogły podrywać chłopaków...Co to znaczy podrywać chłopaków?
Bździągwy
Miraclle pisze:ilgatto pisze:Miłego poniedziałku![]()
Gromadko, my tez nie lubimy kłucia i czyszczenia uszu (właśnie idziemy się gdzieś schować). Czyszczenia zębów jeszcze nie miałyśmy, bo podobno jesteśmy za małe...tak mówi Duża...i kazała Wam powiedzieć, że będziecie miały uśmiechy jak gwiazdy filmowe i będziecie mogły podrywać chłopaków...Co to znaczy podrywać chłopaków?
Bździągwy
My tylko dziewczyny podrywamy, a uśmiechy mamy jak gwiazdorzy![]()
Podrywać to znaczy skakać po dziewczynach, zaczepiać je łapkami i witać się z nimi noskamione nie zawsze to lubią, czasem uderzą w pyszczek, i nakrzyczą
![]()
Jak chodziłem po ulicy to podrywałem, to były czasy
![]()
Tofi
ilgatto pisze:Witanko wieczorne.
Jak to uderzą w pyszczek?Ty je noskiem, a one w pysk? To ja chrom......
oj oberwałem po łapie od dużej....no dobra, dobra powiem inaczej...to ja tak nie chcę. Ja chcę tylko noskiem...no możemy się poganiać...lubię biegać ...czasami ścigamy się z Mańką. A co to jest ulica? To działka?
Patyczek
AnnAArczyK pisze:Tofiku, nie obawiaj się, kto jak kto, ale Twoja Duża napewno Ciebie nie wyrzuci, NIGDY W ŻYCIU![]()
saintpaulia pisze:Tofiku Duża na pewno mocno Cię kocha. Nikomu nie odda, choć wiele cioteczek chętnie by Cię podkradło, by samemu cieszyć się kotem idealnym. Ale wy - ty i duża znaleźliście się na wzajem nie przypadkiem - to było przeznaczenie.
Miraclle pisze:saintpaulia pisze:Tofiku Duża na pewno mocno Cię kocha. Nikomu nie odda, choć wiele cioteczek chętnie by Cię podkradło, by samemu cieszyć się kotem idealnym. Ale wy - ty i duża znaleźliście się na wzajem nie przypadkiem - to było przeznaczenie.
Podkraść ? Mojego Tofika ?![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ma mowy, nie oddam nikomu
![]()
Musze go schować w bezpieczne miejsce przed wami cioteczki![]()
tylko gdzie
![]()
![]()
![]()
![]()
saintpaulia pisze:U nas też coś chyba szalało, bo rano troszkę gałęzi drobnych leżało i woda stała. Ale ja przespałam. Obudziła mnie dopiero o 5 Gajka tłukąc to, co kochanyTŻ zostawił na szafce.
liszyca pisze:Pod poduszkę
Kot sam się schowa, co się martwisz, na początku może i da się pomiziać, ale potem zwącha co się święci i zwieje pod spódnicę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 13 gości