Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
kfiatek 1983 pisze:Wielka szkoda, że Was nie było - marzy mi się zobaczyć Bonitkę na żywo.
vodu pisze:kfiatek 1983 pisze:Wielka szkoda, że Was nie było - marzy mi się zobaczyć Bonitkę na żywo.
Tylko CCAmber wie dlaczego nie możana było przyjąć moich kotów.
vodu pisze:kfiatek 1983 pisze:Wielka szkoda, że Was nie było - marzy mi się zobaczyć Bonitkę na żywo.
danunka pisze:vodu pisze:kfiatek 1983 pisze:Wielka szkoda, że Was nie było - marzy mi się zobaczyć Bonitkę na żywo.
może mieli problem jaką gotówkę od Was przyjąć - euro czy złotówki
vodu pisze:danunka pisze:vodu pisze:kfiatek 1983 pisze:Wielka szkoda, że Was nie było - marzy mi się zobaczyć Bonitkę na żywo.
Mógłbym opłacić w obu walutach![]()
![]()
![]()
![]()
Chodzi o coś innego
![]()
![]()
danunka pisze:vodu pisze:danunka pisze:vodu pisze:kfiatek 1983 pisze:Wielka szkoda, że Was nie było - marzy mi się zobaczyć Bonitkę na żywo.
Mógłbym opłacić w obu walutach![]()
![]()
![]()
![]()
Chodzi o coś innego
![]()
![]()
W ogłoszeniu o wystawie i na Miau i na stronie klubowej nie znalazłam tego zdania :
"Organizator zastrzega sobie nie przyjęcie zgłoszenia bez podania przyczyny." , więc wszyscy chętni powinni być mile widziani
vodu pisze:A może nie chodziło o ORGANIZATORA tylko o ... Jeden Bóg wie.
danunka pisze:vodu pisze:A może nie chodziło o ORGANIZATORA tylko o ... Jeden Bóg wie.
Już tych Persiaków mamy "co kot napłakał".....o co jakiemukolwiek Panu Bogu chodzi ????
vodu pisze:danunka pisze:vodu pisze:A może nie chodziło o ORGANIZATORA tylko o ... Jeden Bóg wie.
Już tych Persiaków mamy "co kot napłakał".....o co jakiemukolwiek Panu Bogu chodzi ????
Perzecież o pucharki
danunka pisze:vodu pisze:danunka pisze:vodu pisze:A może nie chodziło o ORGANIZATORA tylko o ... Jeden Bóg wie.
Perzecież o pucharki
Mam dużo , fajnych , okazałych i ciut mniej , mogę trochę oddać ... będzie jak znalazł do picia wina mszalnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość