[KONIEC] Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 06, 2012 15:53 [KONIEC] Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08!

Witajcie.

Wykopałam z domu wszelkie rzeczy nadające się na bazarki, by pomóc tym kocim bidom - gdybym mogła wzięłabym oba do siebie, ale nie mogę już ani jednego więcej...
Proszę, pomóżcie uzbierać pieniądze dla tych szkrabów na testy, czy karmę..
Koty są pod opieką Ani Rylskiej --> viewtopic.php?f=1&t=134639

Pozwolę sobie zacytować Anię:

Anna Rylska pisze:Jeszcze raz zapraszam serdecznie na nasze bazarki. Mamy dwie nowe biedy ok. 8-9 tyg. - rudy chłopczyk ( długi długi włos) i szylcia- dziewczynka ( pół długi), jedno maleństwo zostało zabite przez samochód. Kociaki mają świerzb, problemy jelitowe, potrzebują testów fiv/fel, by za jakiś czas dołączyć do grupy, inaczej nie mogę ich wypuścić na pokoje

Obrazek Obrazek Obrazek

ZASADY:
Wszystkie ceny, to ceny wywoławcze.
Koszt wysyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem poczty polskiej.
Na wpłatę lub chociaż potwierdzenie przelewu czekam do 12.08 do godz. 22:00.
Licytacja wszystkich rzeczy potrwa do 12.08 do godziny 15:00.
Wszystkie zakupione rzeczy wyślę między 13 a 17.08 - nie wiem kiedy uda mi się dostać na pocztę, a w tym czasie jeszcze wyjeżdżam, muszę mieć margines czasowy na ogarnięcie.

Bardzo, bardzo prosimy o pomoc!

Fanty:
(Przepraszam modów za wielkie zdjęcia, ale nie mam czasu obrabiać, taki szybki bazar.. proszę o przymknięcie oka..)

1. Obrazek w rozmiarze około A5 z kotkiem, w ramce passe-partout, umilający przestrzeń na biurku lub ścianie - cena 5 zł
Obrazek

2. Przyroda Polski pod ochroną - aut. Romuald Olaczek - ładny, nowy atlas/poradnik całkowicie na poważnie, śliski papier, około 100 stron + aneksy prawne dot. tematu ok. 30 stron - okładka może mieć lekkie przykurzenie od zalegania w masie innych książek - cena 15 zł
Obrazek

3. Dzieci z Bullerbyn - cudowna lektura do podstawówki, baardzo stare wydanie Naszej Księgarni, wspaniałe pożółkłe strony, zapach starej książki, - z bólem się z nią rozstaję - cena 7 zł sprzedane: britta

4. Księga straszliwej niegrzeczności - Ian Whybrow - wspaniała książka dla dzieci (7-12 lat), http://www.empik.com/malego-wilczka-ksi ... ,ksiazka-p, http://ksiazki.wp.pl/bid,6213,tytul,Ksi ... caid=1ef08
Cena 10 zł
Obrazek
tu wlazł jakiś błąd aparatu, książka jest normalna :?

5. Małego wilczka szkoła strachów - Ian Whybrow - http://ksiazki.wp.pl/bid,5640,tytul,Mal ... iazka.html, (naprawdę uwielbiałam te książki jako dziecko, leżały u mnie na pamiątkę..)
Cena 10 zł
Obrazek

6. Witaj Karolciu! - Maria Kruger - kolejna książka ukochana (chlip, chlip), stare wydanie, żółty pachnący papier... A o Karolci chyba nikomu nie muszę opowiadać. ma na jednej stronie mazy - widać na zdjęciu
Obrazek Obrazek

7. znika w drodze wyjątku ...dla Karolek(ona)

8. Szkoła malowania przewodnik pomysłów plastycznych - Przewodnik pomysłów plastycznych. Jakie sa różne techniki malowania? Jak je łączyć, aby uzyskać ciekawy efekt? Ponad 200 sposobów używania farb akrylowych, suchych pasteli, atramentu, plakatówek, bibułki, kredek świec - bardzo rozwijająca, dobrze napisana książka ze zdjęciami, podpowiedziami. Przerobiłam całą jako dziecko ;p uwaga: książka jest podpisana na okładce od wewnątrz w rogu.
Cena 10 zł
Obrazek

9. "KOTY" Uschi Birr - proszę zajrzeć tu: http://leksykot.top.hell.pl/lx3/s/birr_ushi-koty - Koty uszczęśliwiają ludzi, a kot może znaleźć u nas szczęście, jeżeli wiemy czego naprawdę potrzebuje. W książce tej opisane jest zachowanie i życie tych tajemniczych i bezszelestnych zwierząt. Czytelnik znajdzie w niej również cytaty z mitów i bajek, koty uwiecznione w sztuce i literaturze, porady jak bawić się z kotami, jak je obserwować i pielęgnować. Może się także zapoznać z najpiękniejszymi kocimi rasami i dokonać wyboru, która z nich najbardziej do niego pasuje.
Cena 15 zł
Obrazek

10. Pro-leśne plany lekcji wydane nakładem Lasów Państwowych - może komuś się przydadzą dla pociechy na nadchodzący rok szkolny :) Są dwie sztuki!

Cena 3 zł/szt

przód: Obrazek, tył: Obrazek

11. Zwierzęta z mojego szkicownika - Jan Sokołowski - poglądowo: http://www.antykwariat.waw.pl/ksiazka,1 ... 43473.html lub http://www.humanitas.pl/index.php?model ... owid=19142
W środku jest dedykacja napisana piórem. Papierowa okładka ta taka zewnętrzna podrapana i trochę porwana, ale właściwa okładka twarda nienaruszona :) W środku idealnie.
Cena 15 zł

licytuje: magdalena99 za 20 zł ... :1luvu:

Bardzo prosimy o pomoc!
Ostatnio edytowano Czw sie 16, 2012 19:46 przez Zireael666, łącznie edytowano 7 razy
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Pon sie 06, 2012 16:01 Re: ESKPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

to ja podrzucam na razie
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon sie 06, 2012 16:05 Re: ESKPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

dziękuję :)

Zireael666

Post » Pon sie 06, 2012 16:54 Re: ESKPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

Zapraszamy serdecznie na zakupy :kotek:
pomoc dla kociaków u Ani jest bardzo potrzebna :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon sie 06, 2012 17:22 Re: ESKPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

Żałuję, że nie mam talentu... Ale bym sie obkupiła..;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon sie 06, 2012 17:23 Re: ESKPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

A'propos talentów :) Nie dopisałam tam chyba, a nie pamiętam czy w linkach jest: te książki malarsko/rysunkowe są raczej skierowane do dzieci.. Nie ma tam żadnych profesjonalnych technik, a materiały też raczej szkolne :)
Tak gwoli ścisłości

Zireael666

Post » Pon sie 06, 2012 17:28 Re: ESKPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

ja lubię rysować i nawet moje prace na konkursach bywały ze szkoły ale kurka kasy brak. może mame ugadam na te naukę rysowania zwierząt dla siostrzenicy, jutro ma urodziny ale raczej na siorki urodziny 16tego sie wybierzemy to zdążyłoby dojść. Musze zadzwonić i jej postynkać :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Pon sie 06, 2012 17:29 Re: ESKPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

namawiać, namawiać :) kociambry głodne..
ależ nie mogę przeżyć, że akurat taki zestaw u Ani się pojawił....wrr

Zireael666

Post » Pon sie 06, 2012 17:30 Re: EKSPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

co nie mówicie, że literówka była w tytule ;p

Zireael666

Post » Pon sie 06, 2012 17:33 Re: EKSPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

a sprzedasz nr 7 bez licytacji? bo mi tak jakby potrzebne na wczoraj :D
jutro ma urodziny więc bym potrzebowała szybkiej wysyłki tego

Karolek(ona)

Post » Pon sie 06, 2012 17:36 Re: EKSPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

mogłabym zrobić wyjątek dla stałej wspomagaczki kotów Ani, ale wysłać mogę dopiero w środę..

Zireael666

Post » Pon sie 06, 2012 17:37 Re: EKSPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

Zireael666 pisze:mogłabym zrobić wyjątek dla stałej wspomagaczki kotów Ani, ale wysłać mogę dopiero w środę..

spoko - jak środa to jeszcze ok :D

Karolek(ona)

Post » Pon sie 06, 2012 17:39 Re: EKSPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

no dobra, to w drodze wyjątku, ale powtarzam: w drodze wyjątku! Robię odstępstwo od własnoręcznie napisanych zasad bazarku, koleżanka wspomagająca już i zaznajomiona ze mną była pierwsza po nr 7 i jej w drodze wyjątku zostaje udostępniony jako kt..

o matko ;p

Zireael666

Post » Pon sie 06, 2012 18:41 Re: EKSPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

skuście się, skuście na coś

Zireael666

Post » Pon sie 06, 2012 19:41 Re: EKSPRESOWY Bazar na dwumiesięczne kocięta - do 12.08! P

podniosę na wieczorne zakupy :)

Zireael666

[następna]