Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 05, 2012 16:58 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

smarti pisze:8O 8O 8O jaki on piękny :love: :love: :love: :love: :love:

:D :D :D

Obrazek Obrazek Obrazek

z mamunią :wink:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 05, 2012 17:05 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

To moja wielka platoniczna miłość :love:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sie 05, 2012 17:54 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

Marzenia11 pisze:Pięknota :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

jeju, jaki on piękny :1luvu: te prążki, ten cudny wyraz pysia :1luvu:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie sie 05, 2012 18:45 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

on jest przepiękny :1luvu:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon sie 06, 2012 10:22 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

1. Przewrócone krzesło - daje inne możliwości do gonitw, wściekania się, walk, ganiania itp. Stoi na boku a kociaste szaleją, wskakują na krawędzie, wiszą na szczebelkach.
2. Przesunięta gora od krytej kuwety - w pobliżu krzesła, aby było fajniej.
3. Przesunieta duża kuweta pełna żwirku - aby można było wyskakiwac z niej, zaczajac się, polowac.
4. Coś własnie spadło i narobiło wielkiego huku - na tyle, ze Oluś schował się, zwiał za kuchenkę gazową - jeszcze nie znalazłam co to może byc.

A to dopiero początek dnia.

Chciałam zobaczyc policzek Olka, czy się zbiera ropa czy tez nie. nie mam szans, nie nadążam za nim.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sie 06, 2012 12:37 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

Ropka się zbiera i pomału oczyszcza czyli wylatuje... towarzystwo zmęczone... o, proszę
w ramach mojego zbierania się do kupy wstawie kilka fotek - na razie nie nadaję się do wyjścia, aby zmiana ról: kto jest pacjentem a kto opiekunem, nieoczekiwanie nie nastąpiła... :roll:

Obrazek Obrazek Obrazek

Bolek :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Lolek :D

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Pon sie 06, 2012 14:39 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

o matko :!: jakie piękne czarne koty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
pyta się ktoś o nie? o mojego czarnego - nikt :cry:

tylko moje są grzeczniejsze :wink:

asia2

Post » Pon sie 06, 2012 14:43 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

asia2 pisze:o matko :!: jakie piękne czarne koty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
pyta się ktoś o nie? o mojego czarnego - nikt :cry:

Bolek jest w kręgu zainteresowania , jak dotąd, osób mających koty rasowe. Już dwie były oglądac i nic z tego nie wyszło (mimo zachwytów nad Bolkiem, rezygnacja z innych, obiektywnych przyczyn) a teraz moze się szykuje forumowy domek :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

asia2 pisze:tylko moje są grzeczniejsze :wink:

właśnie... :evil: może dlatego ze trochę młodsze? Ale pewnie nie, u moich to pewnie kwestia genów - matka szylkretka - to wszystko tłumaczy.

Marzenia11

Post » Pon sie 06, 2012 14:58 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

co robisz , że go widzą? :D
moj mikołaj ma piękne brązowe oczy a i tak ludzie widzą tylko rudego. No żeby jeszcze oprócz zachwytów były do konca prowadzone rozmowy....

asia2

Post » Pon sie 06, 2012 17:34 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

Bolek faktycznie wygląda jak kot rasowy :D a rudzioszek jest przecudownyyyyyyy :1luvu:
natomiast mamusia :twisted: :roll: ale jest przepiękna

w sprawie dostawy proszę o kontakt
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto sie 07, 2012 12:21 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

Fajnie masz zrobioną siatkę za parapetem gotowa czy kupna :?: :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sie 07, 2012 12:23 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

lidka02 pisze:Fajnie masz zrobioną siatkę za parapetem gotowa czy kupna :?: :ok:

robiona na zamówienie za ogromne pieniądze. Ale mam pewnosc i swobodnie całą dobę pootwierane okna, nawet jak wyjeżdżam na kilka dni.

Marzenia11

Post » Wto sie 07, 2012 13:24 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

Jak mi się rude z reguły nie podobają tak ten Twój jest słodziutki :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 07, 2012 13:48 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

Gibutkowa pisze:Jak mi się rude z reguły nie podobają tak ten Twój jest słodziutki :)

on jest naprawdę super :D taka kochana iskierka, której się ciągle cos niemiłego przydarza... A przytulak niesamowity - całą drogę metrem (30min jazdy) siedzi u mnie na kolanach, baranukje, rozdaje całuski, ugniata, wierci się, pyskuje jak go trzymam i nie chcę puścic, reaguje na ludzi (wczoraj mu sie ewidentnie jeden facet który obok mnie usiadł, nie spodobał i patrzył na niego z hm... odpowiednią miną :mrgreen: ), no super jest ten centkuś rudy :D

Marzenia11

Post » Śro sie 08, 2012 18:28 Re: Ogonku(*)burasku(*)..Ruda Łapa i ..Oluś ma ropnia... :(

jak tam rozrabiaki? Jak Oluś?

asia2

[poprzednia][następna]