Moderator: Estraven
JaEwka pisze:musiałby mieć zrobione testy przede wszystkim bo prawdopodobne jest to że ma FIV albo białaczkę - niestety
No i jakiś DT który reflektuje kota z FIV i FELV w razie w - tylko nie wiem skąd go weźmiemy
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:musiałby mieć zrobione testy przede wszystkim bo prawdopodobne jest to że ma FIV albo białaczkę - niestety
No i jakiś DT który reflektuje kota z FIV i FELV w razie w - tylko nie wiem skąd go weźmiemy
Jakby co testy są u Eweliny. Może nie jest tak źle...
xxxxxxbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm nnhee----------------hbuuuuuuuuuyyyy222222222222223iiiiiiiiiiiuuuuuuuudsssssssssssssssssssssssssssssssssssspl455555555555555555522:14 2012-08-05666666666666666666 fdc8errgttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt3e
turkawka pisze:Coś zaczął kichać, na razie dodam go na stronę i będę obserwować. Ja obskoczę swoje standardowe portale i w razie jakbym potrzebowała pomocy, to będę prosić. Na razie to chyba najpilniejsza to jest Bunia, która ciągle czeka
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:musiałby mieć zrobione testy przede wszystkim bo prawdopodobne jest to że ma FIV albo białaczkę - niestety
Jakby co testy są u Eweliny. Może nie jest tak źle...
Ale testy do wykonania w sytuacji kiedy kot ma zapewniony dom niezależnie od wyników bo zrobienie i pozostawienie go w schronie jest bez sensu niestety
viris pisze:Imani jest już u mnie. Bardzo przerażony zwierzakNa razie jest w łazience, zgasiłam mu światło - chyba tak będzie lepiej?? Nie wiem sama.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, mogli i 279 gości