Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:iwoo1 pisze:będzie dobrze
musi być
Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:Dzięki dziewczyny za życzonka![]()
Byłam po Filusia jest w domu za dziesięć dni na z ciągnięcie szwów .Chyba się ucieszył tak się miział ..
Jak facet nie nawali to jadę w poniedziałek po południu do Łodzi ze ślepkiem dziewczyny go przetrzymają i mały pojedzie dalej ....
Pusiu co mam napisać![]()
Że mam na co dzień kotów swoich z małymi licze 33 do wykarmienia , w domu mam 16 dorosłych i 6 małych .Zabrałam cztery kociaki trzy ślepe i za weta zapłaciłam za leczenie i jednemu testy co jedzie do Justyny , i Filusia amputacja oczka 300zł ,jutro zabieram te trzy od brata bo marudzi w tym te dwa slepe .Że mam koty z białaczką , bez łapki bez oczka , slepe i za wszytsko trzeba płacić .Że za dwa tygodnie dwa małe będą miały czyszczone oczodoły .Mam 7 psów jeden ślepy ktoś go wyrzucił i go tak pobił ze stracił wzrok , mam psa którego lecze od małego a teraz wyszła jeszcze trzustka i leki do końca życia , zabrałam sunie z rowu robiłam sterylkę i była już zapylona wet usunął 6 czy 7 małych ..To wszystko mój wybór nikt mi na siłe nie wciskaDużo pisać za dużo ..Życie jest brutalne a ludzie coraz dziwniejsi .
Teraz musze zapłacić facetowi za jazdę 200zł do Łodzi to wszystko duża kasa , ale szansa uratowane życie i nadzieja na lepsze dla ślepka rudego , mały ma trzy miesiące a przeszedł już tyle że nie jeden człowiek by nie dał rady .Ale żyje w ciemnosci i cieszy go takie życie i pełna miseczka , na dotyk od razu reaguje mruczeniem .Zwierzaki ciągle mnie zadziwiają , a ludzie powinni się uczyć od nich to nikomu nie działa by się krzywda .
WŁASNIE TO MASZ NAPISAC.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lidka02 pisze:Witam szykujemy się, jade zawieźć jednego kociaka do domku do kuzynki ..
lidka02 pisze:Dziewczyny potrzebuje KLATKE ŁAPKĘ DO PSÓW W LESIE , bo słyszałam ze leśniczy wyznaczył nagrode za złapanie ich .A wiecie co to znaczy.Więc jak złapie ja to je uśpie może mamuśke bym zabrała na działke ale młody dziki
.KTO MOŻE POMÓC..
PILNE.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości