Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:Tak, taaak... mieliśmy się trzymać czarno - szarej kolorystyki... pręgowanej najlepiej...
A tu znienacka Gieniu... teraz na widoku biszkopt... a Arcana z szylką lub rudasem stoi w kolejce.
I weź tu człowieku zachowaj styl i kolorystykę. Imidż nam się zepsuł, pani kochana.
kocurzyca41 pisze:Megana pisze:Tak, taaak... mieliśmy się trzymać czarno - szarej kolorystyki... pręgowanej najlepiej...
A tu znienacka Gieniu... teraz na widoku biszkopt... a Arcana z szylką lub rudasem stoi w kolejce.
I weź tu człowieku zachowaj styl i kolorystykę. Imidż nam się zepsuł, pani kochana.
Bo tak nie można...Wiesz,że koty się dobiera pod kolor wnętrza....A biszkopta i tak Ci zazdroszczę....,choć do mojego mieszkania kolorystycznie też nie pasuje...
Boo pisze:ciapate????? a jak ciapate?
Megana pisze:Ale to nie miało być pod kolor wnętrz, tylko by sąsiadów skołować.
kamari pisze:Megana pisze:Ale to nie miało być pod kolor wnętrz, tylko by sąsiadów skołować.
Aha, rozumiem...to ta czarna pościel dla skołowania sąsiadów?
Megana pisze:U nas trawa wysoka, krzaczorów sporo a i teren w sumie niemały.
A zresztą, no coś ty. To w większości leniwa geriatria, przypominam.
kamari pisze:kocurzyca41 pisze:Megana pisze:Tak, taaak... mieliśmy się trzymać czarno - szarej kolorystyki... pręgowanej najlepiej...
Bo tak nie można...Wiesz,że koty się dobiera pod kolor wnętrza....A biszkopta i tak Ci zazdroszczę....,choć do mojego mieszkania kolorystycznie też nie pasuje...
Dlatego ja mam ciapate ściany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości