Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 04, 2012 22:50 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Zaglądam :kotek:
Miraclle pisze:
ilgatto pisze:Kubusiu a ja tam nie jestem wyspany. Te małe bździągwy rano szaleją i nie dają zapamiętać co mi się śniło. Zniosłem najpierw Maćka, potem Patyka z Sewerem a duża przywlokła jeszcze Mańkę. I tylko mi mówiła,że to na chwilę. Zołza. Ale tych małych chyba nie zniosę.
Lucjan

Życie kota ciężkie jest :evil: kociaki są najgorsze, jak dobrze że duża nie znosi nam gagatków do domu ufffff. Chyba jedna nas trochę lubi :roll: Kiedy przyniosła mi 7 miesięczną dziewczynę, byłem w wieku młodzieńczym :roll: . Zakochałem się, a duża bezczelnie dała innym dużym moją dziewczynę i wywieźli ją do stolicy :evil:
Kubuś

Kubusiu, szkoda ,że Ci tę dziewczynkę Duża zabrała. Dziewczyny są fajne. Liżą po pyszczku, przytulają się do Ciebie. Zawsze staram się,żeby Mania była szczęśliwa. Duża mówi, że jestem amarant. Nie wiem tylko, dlaczego Patyczek boczy się na mnie. Chociaż teraz trochę mniej, bo są bździągwy.
Severino
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie sie 05, 2012 9:51 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

ilgatto pisze:Kubusiu, szkoda ,że Ci tę dziewczynkę Duża zabrała. Dziewczyny są fajne. Liżą po pyszczku, przytulają się do Ciebie. Zawsze staram się,żeby Mania była szczęśliwa. Duża mówi, że jestem amarant. Nie wiem tylko, dlaczego Patyczek boczy się na mnie. Chociaż teraz trochę mniej, bo są bździągwy.
Severino

Duża mówiła że gdyby zostawiła mi dziewczynę to nie miałby teraz brata :roll: nie wiem o co chodzi.
Brata mam ale nie możemy się widywać, duża mówi że aż do testów, nie wiem jakich testów... Chętnie pobawiłbym się z bratem, a tak zostaje mi tylko psia siostra, ona nie lubi moich zabaw :evil:
Kubuś
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie sie 05, 2012 16:10 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Witamy niedzielnie :)

Kubusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: za Dużymi nie dojdziesz :roll: nasza też czasami jak coś powie to nic a nic jej nie rozumiemy :twisted: :twisted: :twisted: oststnio nas wywiozła na szczepienie :? :? :? że niby trzeba 8O 8O 8O a po co skoro siedzimy tylko w domu
Gromadka
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie sie 05, 2012 19:48 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

bozena640 pisze:Witamy niedzielnie :)

Kubusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: za Dużymi nie dojdziesz :roll: nasza też czasami jak coś powie to nic a nic jej nie rozumiemy :twisted: :twisted: :twisted: oststnio nas wywiozła na szczepienie :? :? :? że niby trzeba 8O 8O 8O a po co skoro siedzimy tylko w domu
Gromadka

Witaj ciociu :kotek: :kotek:
Gromadko macie rację duże są dziwne :mrgreen: , a do tych dużych w fartuchach bardzo nie lubię jeździć :evil: zawsze kują mnie w łapkę i biorą krew :( Nie wiem na co im moja krew :roll:
Dziwni są :evil:
Kubuś
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Nie sie 05, 2012 20:06 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

A jak sobie zwierzątkowo radzi z upałami? Bo przynajmniej u nas dość...gorąco ( delikatnie to napisałam ;) ).
Zapraszamy na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=149261

blackobsession

Od: Wto lis 30, 2010 23:57

Post » Nie sie 05, 2012 20:37 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Miraclle pisze:
bozena640 pisze:Witamy niedzielnie :)

Gromadka

Witaj ciociu :kotek: :kotek:
Gromadko macie rację duże są dziwne :mrgreen: , a do tych dużych w fartuchach bardzo nie lubię jeździć :evil: zawsze kują mnie w łapkę i biorą krew :( Nie wiem na co im moja krew :roll:
Dziwni są :evil:
Kubuś

Wiesz Kubusiu ja słyszałem o takich Dużych co piją krew innych Dużych. Nazywają się jakoś tak:wapory...wampióry...Myślisz, że są takie kocie wampióry?
Patyczek

Witamy wieczorową porą :kotek:
Obrazek

ilgatto

Post » Nie sie 05, 2012 21:00 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

blackobsession pisze:A jak sobie zwierzątkowo radzi z upałami? Bo przynajmniej u nas dość...gorąco ( delikatnie to napisałam ;) ).

Na dworze gorąc obrzydliwy, nie wiem jak jutro wytrzymamy :evil: 32, odczuwalna 33 8O będziemy się grillować :ryk:
W mieszkaniu nie lepiej... jedynie w jednym z pokoi jest chłodno bo tam nigdy słońce nie pada.
Kubuś leży cały dzień na panelach, albo w przedpokoju, Tofi tak samo na panelach albo na parapecie, Dzulka wybrała dziś parapet zewnętrzny (dobrze że jest tam siatka, bo jeszcze by spadła).
Ogólnie upał nie działa dobrze na futra :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Nie sie 05, 2012 21:04 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

ilgatto pisze:Wiesz Kubusiu ja słyszałem o takich Dużych co piją krew innych Dużych. Nazywają się jakoś tak:wapory...wampióry...Myślisz, że są takie kocie wampióry?
Patyczek

Witamy wieczorową porą :kotek:

Toż to straszne by było, nie słyszałem nigdy o wampiórach :roll: a kocich to już w ogóle. Chyba duża by mnie tam nie wiozła jak by wiedziała o wampiórach.
Może ci duzi w fartuchach pracują dla kocich wampiórów 8O 8O 8O więcej tam nie jadę :evil: :evil: :evil: basta
Kubuś
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Nie sie 05, 2012 21:05 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

W domu na szczęście nie jest tak goraco. Zwłaszcza na dole. Tam siedzą czarne futra. U góry 25 st. i już ciut gorzej ale tragedii nie ma bo żaluzje pozasłaniane i słonko nie wchodzi ;) No ale koleżanki dzwonią do mnie że ich zwierzaki w blokach ledwo zipią :(
Zapraszamy na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=149261

blackobsession

Od: Wto lis 30, 2010 23:57

Post » Nie sie 05, 2012 21:18 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

blackobsession pisze:W domu na szczęście nie jest tak goraco. Zwłaszcza na dole. Tam siedzą czarne futra. U góry 25 st. i już ciut gorzej ale tragedii nie ma bo żaluzje pozasłaniane i słonko nie wchodzi ;) No ale koleżanki dzwonią do mnie że ich zwierzaki w blokach ledwo zipią :(

Nie wiem dlaczego ale tego roku jest lepiej, ubiegłego dzieciaki padały :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Nie sie 05, 2012 21:28 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Ale mi się oberwało od Dużej. Powiedziała, że jestem pleciuga.....że wampióry to jakaś dykcja...nie, nie ..fikcja. No jakoś tak, jakieś filmy czy cóś. I mam Ci powiedzieć, że ci w białych fartuchach to chcą dobrze....może i tak jest, bo jak ja byłem chory to ten w białym fartuchu wyglądał na zmartwionego i drapał się po głowie...i dał mojej Dużej taką dobrą saszetkę do jedzenia, jadłem tylko to ...a Duża jak to zobaczyła to później dawała mi to dobre jedzonko i obcinała mi wtedy pazurki....gupia....teraz ni ma ...mam swoje pazurki i nie dam ich sobie obciąć.
Patyczek
Obrazek

ilgatto

Post » Nie sie 05, 2012 22:28 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Ale tu się dzieje :) Maleńtas słodziutki, wiedział, gdzie idzie. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pon sie 06, 2012 9:48 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

ilgatto pisze:Ale mi się oberwało od Dużej. Powiedziała, że jestem pleciuga.....że wampióry to jakaś dykcja...nie, nie ..fikcja. No jakoś tak, jakieś filmy czy cóś. I mam Ci powiedzieć, że ci w białych fartuchach to chcą dobrze....może i tak jest, bo jak ja byłem chory to ten w białym fartuchu wyglądał na zmartwionego i drapał się po głowie...i dał mojej Dużej taką dobrą saszetkę do jedzenia, jadłem tylko to ...a Duża jak to zobaczyła to później dawała mi to dobre jedzonko i obcinała mi wtedy pazurki....gupia....teraz ni ma ...mam swoje pazurki i nie dam ich sobie obciąć.
Patyczek

Może i Ci w białych fartuchach chcą dobrze ale czy muszą słuchać Dużych :roll: Nas zaszczepił taki w białym fartuchu a Duża zaczęła z takim rozmawiać i jeszcze dwa razy nas kuli :evil: :evil: :evil: no i dziewczyny muszą jechać w tym miesiącu na czyszczenie zębów :? :?
Gromadka niezadowolona
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon sie 06, 2012 11:07 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

Miłego poniedziałku :kotek:
Gromadko, my tez nie lubimy kłucia i czyszczenia uszu (właśnie idziemy się gdzieś schować). Czyszczenia zębów jeszcze nie miałyśmy, bo podobno jesteśmy za małe...tak mówi Duża...i kazała Wam powiedzieć, że będziecie miały uśmiechy jak gwiazdy filmowe i będziecie mogły podrywać chłopaków...Co to znaczy podrywać chłopaków?
Bździągwy
Obrazek

ilgatto

Post » Pon sie 06, 2012 15:02 Re: Moje 2+1 , czyli FeLVkowe chłopaki i niedźwiedź gryźli

ilgatto pisze:Ale mi się oberwało od Dużej. Powiedziała, że jestem pleciuga.....że wampióry to jakaś dykcja...nie, nie ..fikcja. No jakoś tak, jakieś filmy czy cóś. I mam Ci powiedzieć, że ci w białych fartuchach to chcą dobrze....może i tak jest, bo jak ja byłem chory to ten w białym fartuchu wyglądał na zmartwionego i drapał się po głowie...i dał mojej Dużej taką dobrą saszetkę do jedzenia, jadłem tylko to ...a Duża jak to zobaczyła to później dawała mi to dobre jedzonko i obcinała mi wtedy pazurki....gupia....teraz ni ma ...mam swoje pazurki i nie dam ich sobie obciąć.
Patyczek

Ufff nie ma wampiórów co za ulga, już się bałem, że jakiś koci wampiór pije moją krew. Ale do tych w fartuchach i tak nie chce jechać... tej jednej dużej w fartuchu to nawet się nie boję i biję ją jak chce wbić to coś kującego w moją łapkę. Znam dobrze tą duża, jak źle się czułem to ona mi pomogła... duża mówi że gdyby nie ona to biegałbym za jakimś mostem. Nie wiem o co chodzi, nigdzie się nie wybieram :mrgreen: Ta duża w fartuchu zawsze głaszcze mnie po główce i mówi że pacze tak jak jej kotka, a jak mam paczeć gupia :roll: :roll: :roll:
Kubuś
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

[poprzednia][następna]