"Pani Dyrektor" już wróciła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KITA - RZESZÓW pisze:a ja?? a ja?? czyim sponsorem mogę zostać??
Kogo mam promować??
Czy mogę pożyczyć kota od kolegi??
MIKUŚ pisze:KITA - RZESZÓW pisze:a ja?? a ja?? czyim sponsorem mogę zostać??
Kogo mam promować??
Czy mogę pożyczyć kota od kolegi??
Basiu kota kolegi jak najbardziej![]()
Pożyczyć kota tego jeszcze nie było![]()
Sponsorować mogłabyś ot Princesskę jeśli masz takie życzenie. To tylko taka luźna propozycja
KITA - RZESZÓW pisze:to będę miała kandydatkę i kandydata
PRINCESSKA JEST PIĘKNA![]()
![]()
BIORĘ JĄ, OGŁASZAM SIĘ MANAGEREM PRINCESS
KITA - RZESZÓW pisze:CIOTKA CIĘ WYPROMUJE![]()
ZOSTANIESZ MISS![]()
![]()
LadyStardust pisze:KITA - RZESZÓW pisze:CIOTKA CIĘ WYPROMUJE![]()
ZOSTANIESZ MISS![]()
![]()
O jaka pięknota!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Może zdąże zagłosować...![]()
iwoo1 pisze:Super, że udało się złapać kotkę![]()
![]()
Jutro powinnam dostać tą nową klatkę, mam nadzieję że sprzedawca ją wysłał. Tak że we wtorek oddam Waszą, i może wiiwii, kiedy przywiezie mi łapkę od razu weźmie sobie tą ode mnie. Byłoby to proste i dla mnie łatwiej, ponieważ we wtorek męża nie będzie i nie będę miała jak podwieźć klatkę.
wiiwii, czy to jest do zrobienia?
wiiwii pisze:iwoo1 pisze:Super, że udało się złapać kotkę![]()
![]()
Jutro powinnam dostać tą nową klatkę, mam nadzieję że sprzedawca ją wysłał. Tak że we wtorek oddam Waszą, i może wiiwii, kiedy przywiezie mi łapkę od razu weźmie sobie tą ode mnie. Byłoby to proste i dla mnie łatwiej, ponieważ we wtorek męża nie będzie i nie będę miała jak podwieźć klatkę.
wiiwii, czy to jest do zrobienia?
Tak, na pewno, tylko jeszcze nie wiem kto będzie moim kierowcą. Wiem za to, że klatka-łapka potrzebna jest do złapania tego neuro kotka, więc postaram się szybko zorganizować zwrot i przewóz.
wiiwii pisze:Tak, na pewno, tylko jeszcze nie wiem kto będzie moim kierowcą. Wiem za to, że klatka-łapka potrzebna jest do złapania tego neuro kotka, więc postaram się szybko zorganizować zwrot i przewóz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 383 gości