, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
był tam też inny film: nieudany skok; mam nadzieję, że tamten kot przeżył, a swoją drogą tamten film powinno sie usunąć z sieci, wcale nie jest śmieszny
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Staśkowi ciężko zrobić fotkę bo albo jest niewidoczny albo za bardzo ruchliwy. , ,
Jakoś wczoraj nie miałam nastroju. Byłam z Fionką u wetka, znowu ma guzy i to szybko rosnące. Wetek zrobił biopsję i zobaczymy wyniki do piątku. Biedna kicia znowu będzie krojona, już ma usuniętą jedną całą listwę mleczna a teraz ... I wyniki z guzków usuniętych koło siuśki też nieciekawe .
Kotecki , , Te trzymają się razem a Fionka jak zwykle osobno