Moje małe szczęście - Cynio!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 05, 2012 10:56 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

Ech i znowu mam paranoję. Mój kociak od kilku dni robi dziwną kupę, bardzo luźną. To nie jest kwestia jedzenia - raczej, bo dostaje tylko suche royala, teraz zmieniłam mu wodę, bo wcześniej pił cisowiankę - może tam jest za dużo minerałów? sama nie wiem, zmieniłam na żywiec zdrój, jak nie przejdzie to znowu czeka mnie wet.

Marzenia11 - nie dam rady dzisiaj zobaczyć tego kotka. Jadę do rodziców na obiad, bo wrócili z urlopu i nie wiem ile mi się to wszystko zejdzie. Gdybym wyrobiła się przed 19, max do 20, to dryndę do Ciebie, ok? :)
Lucyfera 2.09.2011 [*]
Obrazek

Obrazek

bao-bab

Od: Sob wrz 03, 2011 13:50

Post » Nie sie 05, 2012 11:24 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

bao-bab pisze:Ech i znowu mam paranoję. Mój kociak od kilku dni robi dziwną kupę, bardzo luźną. To nie jest kwestia jedzenia - raczej, bo dostaje tylko suche royala, teraz zmieniłam mu wodę, bo wcześniej pił cisowiankę - może tam jest za dużo minerałów? sama nie wiem, zmieniłam na żywiec zdrój, jak nie przejdzie to znowu czeka mnie wet.

Marzenia11 - nie dam rady dzisiaj zobaczyć tego kotka. Jadę do rodziców na obiad, bo wrócili z urlopu i nie wiem ile mi się to wszystko zejdzie. Gdybym wyrobiła się przed 19, max do 20, to dryndę do Ciebie, ok? :)

alez nie ma pośpiechu :wink: przeciez i tak chcesz adoptowac kotka za czas jakiś więc nie musimy się dzisiaj sprężac :wink: możemy się zobaczyc w tygodniu, w przyszły weekend....
A jak dugo Cynio jest u Ciebie bo jakoś nie wiem? Ma wszystkie szczepienia?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 05, 2012 12:03 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

Od tygodnia jest u mnie. Ma wszystkie szczepienia, jest odrobaczony, więc już sama nie wiem. Jak byłam u weterynarza, to obmacując go stwierdził, że jest ok.
Poczekam i zobaczę, jak do wtorku nie przejdzie to wtedy pójdę.
Lucyfera 2.09.2011 [*]
Obrazek

Obrazek

bao-bab

Post » Nie sie 05, 2012 12:07 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

bao-bab pisze:Od tygodnia jest u mnie. Ma wszystkie szczepienia, jest odrobaczony, więc już sama nie wiem. Jak byłam u weterynarza, to obmacując go stwierdził, że jest ok.
Poczekam i zobaczę, jak do wtorku nie przejdzie to wtedy pójdę.

a do kogo jeździsz? polecam moją wetkę, jest świetna.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie sie 05, 2012 12:08 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

Ja byłam dopiero pierwszy raz na Woli na Żytniej 15 jest pogotowie weterynaryjne. Opinie ma całkiem dobre, ale jakoś nie jestem przekonana do tej lecznicy, bo strasznie obskurna jest.
Lucyfera 2.09.2011 [*]
Obrazek

Obrazek

bao-bab

Post » Nie sie 05, 2012 12:16 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

bao-bab pisze:Ja byłam dopiero pierwszy raz na Woli na Żytniej 15 jest pogotowie weterynaryjne. Opinie ma całkiem dobre, ale jakoś nie jestem przekonana do tej lecznicy, bo strasznie obskurna jest.

polecam dr Adę Uznańską - Kaczmarską (nazwisko po mężu, więc jak wrzucicsz w google panieńskie to wyskoczy Ci wiele opinii) - przyjmuje na ursynowie, ale warto jeździc, jeżdże do niej od lat, z Bielan.
http://www.animal-center.pl/lecznica.html
przyjmuje poniedziałek, środa, czwartek 13-20, worek 10-16.

Marzenia11

Post » Nie sie 05, 2012 16:24 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

Dzięki, na pewno skorzystam z Twojego polecenia i to obawiam się, że już wkrótce.
Lucyfera 2.09.2011 [*]
Obrazek

Obrazek

bao-bab

Post » Nie sie 05, 2012 16:32 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

bao-bab pisze:Dzięki, na pewno skorzystam z Twojego polecenia i to obawiam się, że już wkrótce.

idź, nawet na taki ogolny przegląd. Dr Ada juz wie o Tobie troszkę, bo jej mówiłam, ze interesujesz się adopcją Bolka. Wiec jak będziesz to spokojnie możesz powiedziec, ze Ty to Ty. :mrgreen:
Taki ogolny przegląd też jest potrzebny chociaż po to, abyś Ty była spokojna. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie sie 05, 2012 18:22 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

Oooo, to miło :)
Lucyfera 2.09.2011 [*]
Obrazek

Obrazek

bao-bab

Post » Nie sie 05, 2012 18:27 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

Hm, zastanawiam się, czy nie warto by powtórzyć odrobaczania (ale o tym musi zdecydować wet oczywiście) - moja Inusia po zamieszkaniu u mnie dostawała środek przeciw robakom 4 razy zanim wytłukliśmy całe życie wewnętrzne. A przed adopcją była odrobaczana co najmniej raz.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sie 05, 2012 18:29 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

Nawet nie wiem czy, jak byłam ostatnio u weta, to nie wspominał czegoś o odrobaczeniu. We wtorek się przejadę do lecznicy to wszystkiego się dowiem i ewentualnie odrobaczę od razu.
Lucyfera 2.09.2011 [*]
Obrazek

Obrazek

bao-bab

Post » Nie sie 05, 2012 18:30 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

bao-bab pisze:Nawet nie wiem czy, jak byłam ostatnio u weta, to nie wspominał czegoś o odrobaczeniu. We wtorek się przejadę do lecznicy to wszystkiego się dowiem i ewentualnie odrobaczę od razu.

:ok: :ok: :ok: :ok:

MaryLux

Post » Wto sie 07, 2012 2:15 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

bao-bab pisze:Nawet nie wiem czy, jak byłam ostatnio u weta, to nie wspominał czegoś o odrobaczeniu. We wtorek się przejadę do lecznicy to wszystkiego się dowiem i ewentualnie odrobaczę od razu.

wczoraj byłam i sie dowiedziałam o zmianach godzin pracy - we wtorek dr Ada jest w godzinach 13-20

Marzenia11

Post » Wto sie 07, 2012 10:01 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

:)

O to świetnie, bo akurat pasowałaby mi tak 17.30-19

dzięki :1luvu: :1luvu:
Lucyfera 2.09.2011 [*]
Obrazek

Obrazek

bao-bab

Post » Wto sie 07, 2012 14:10 Re: Moje małe szczęście - Cynio!

I jak?

MaryLux

[poprzednia][następna]