Marzenia11 - nie dam rady dzisiaj zobaczyć tego kotka. Jadę do rodziców na obiad, bo wrócili z urlopu i nie wiem ile mi się to wszystko zejdzie. Gdybym wyrobiła się przed 19, max do 20, to dryndę do Ciebie, ok?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bao-bab pisze:Ech i znowu mam paranoję. Mój kociak od kilku dni robi dziwną kupę, bardzo luźną. To nie jest kwestia jedzenia - raczej, bo dostaje tylko suche royala, teraz zmieniłam mu wodę, bo wcześniej pił cisowiankę - może tam jest za dużo minerałów? sama nie wiem, zmieniłam na żywiec zdrój, jak nie przejdzie to znowu czeka mnie wet.
Marzenia11 - nie dam rady dzisiaj zobaczyć tego kotka. Jadę do rodziców na obiad, bo wrócili z urlopu i nie wiem ile mi się to wszystko zejdzie. Gdybym wyrobiła się przed 19, max do 20, to dryndę do Ciebie, ok?
bao-bab pisze:Od tygodnia jest u mnie. Ma wszystkie szczepienia, jest odrobaczony, więc już sama nie wiem. Jak byłam u weterynarza, to obmacując go stwierdził, że jest ok.
Poczekam i zobaczę, jak do wtorku nie przejdzie to wtedy pójdę.
bao-bab pisze:Ja byłam dopiero pierwszy raz na Woli na Żytniej 15 jest pogotowie weterynaryjne. Opinie ma całkiem dobre, ale jakoś nie jestem przekonana do tej lecznicy, bo strasznie obskurna jest.
bao-bab pisze:Dzięki, na pewno skorzystam z Twojego polecenia i to obawiam się, że już wkrótce.
bao-bab pisze:Nawet nie wiem czy, jak byłam ostatnio u weta, to nie wspominał czegoś o odrobaczeniu. We wtorek się przejadę do lecznicy to wszystkiego się dowiem i ewentualnie odrobaczę od razu.
bao-bab pisze:Nawet nie wiem czy, jak byłam ostatnio u weta, to nie wspominał czegoś o odrobaczeniu. We wtorek się przejadę do lecznicy to wszystkiego się dowiem i ewentualnie odrobaczę od razu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 78 gości