Chciałbym coś powiedzieć

Słuchasz mnie kobieto?

Niebiosa! Każcie jej przestać

Koniec tego!

Boże spuść bombe na ta trąbe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
blackobsession pisze:Pojawiają się tu ludzie ale większość ludzi boi się kotówNikt go trzymać nie chce. Tak czy siak to do weta dopiero w poniedziałek.
Chciałbym coś powiedzieć
Słuchasz mnie kobieto?
Niebiosa! Każcie jej przestać
Koniec tego!
Boże spuść bombe na ta trąbe
blackobsession pisze:W tej chwili mam urlop i nie zamierzam za nic w swiecie zbliżac sie nawet do SosnowcaZapraszam do siebie na zapoznanie z dwoma czarnymi burkami i już prawie ksieciuniem Tuptusiem
Do tego przydałby mi się ktoś kto kotów się nie boi i mi go przytrzyma abym podgoliła te kołtuny na brzuniu które jeszcze zostały
wiiwii pisze:blackobsession pisze:W tej chwili mam urlop i nie zamierzam za nic w swiecie zbliżac sie nawet do SosnowcaZapraszam do siebie na zapoznanie z dwoma czarnymi burkami i już prawie ksieciuniem Tuptusiem
Do tego przydałby mi się ktoś kto kotów się nie boi i mi go przytrzyma abym podgoliła te kołtuny na brzuniu które jeszcze zostały
Jeśli ma obcięte pazurki to mogę przytrzymać, choć jestem raczej Prosiaczkiem niż Tygrysem...
Dałam radę przytrzymać kotkę przy zdejmowaniu szwów, dam radę przy goleniu
Miraclle pisze:Szkoda Edytko że nie mieszkam bliżej, szkoda że nie mam samochodu, bo wtedy nawet km by mi nie przeszkadzały.
Koty mi nie straszne, nawet z pazuramito mogłabyś przy Tuptusiu zrobić full wypas
![]()
Ale masz fajnie że Tuptuś budzi się tak późno, u mnie towarzystwo wstaje wcześnie![]()
![]()
![]()
Miłego dnia