Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.08.-12.08.2012 r.
06.08. pon. rano brak wie. brak
07.08.wt. rano brak wie. brak
08.08. śr. rano brak wie brak
09.08. czw.rano brak wie. brak
10.08. piat rano brak wie. Teresa
11.08. sob. brak wie. brak
12.08. niedz. rano brak wie.brak
The Szops pisze:Mniejsza miała zabieg, maluch był jeden i był niedorozwinięty. Koteczka zostaje tam do poniedziałku, zabieg zniosła raczej dobrze.
Kosteczka i Pręgusek dostali kroplówki, trzeba było sporo przepychac żyłki, bo nie chciało leciec. Dostali już dzisiejszy antybiotyk. Kupy się poprawiają. Kociaki muszą jeśc tylko i wyłącznie intestinal. Te puszeczki od Dorotki p. wet okresliła jako całkiem fajne, ale na ten moment nie możemy im zmienic karmy z intestinala na coś innego, bo mogą znowu dostac takiej biegunki. Jutro rano muszą dostac jeszcze kroplówkę. Teraz pytanie, czy jest możliowśc, że zostanie podana w Chatce? Jeżeli nie, to trzeba ich znowu zabrac do schroniska na kroplówkę. Wiesiu poda im jutro antybiotyk.
Józek nie dał się Wiesiowi zabrac do weta. Józio ma tylko 4 ząbki, ale za to jakie...![]()
Większa była z Wiesiem u weta, nie jest kotna![]()
Dzięki Wiesiu
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.08.-12.08.2012 r.
06.08. pon. rano brak wie. brak
09.08. czw.rano brak wie. brak
Czwartek 9.08 wieczór poproszę.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.08.-12.08.2012 r.
06.08. pon. rano brak wie. Ewa
09.08. czw.rano brak wie. Marlena
Iwona11 pisze:Mały Rudek nie otwiera oczka. Srakulce mają ogromny apetyt. W kuwecie były całkiem przyzwoite kupki. Przetarłam im dupki tą maścią, która jest wpisana w kartę leczenia. Nie podałam Prokolinu, bo trochę się pogubiłam. Zastrzyki dostały u weta a Prokolin? Wczoraj też chyba nie dostały. W witrynie mają dwie "porcje" odmierzone w strzykawkach. To może jutro ktoś poda? Jak wychodziłam Kosteczka zrobiła ładną, choć niewielką kupkę, na pożegnanie![]()
Przyznaję się, że nie kąpałam grzybowców, bo zabrakło mi czasu![]()
![]()
Jakby ktoś był jutro czy pojutrze u weta, kupcie proszę parę saszetek mokrego Intestinal Gastro (pokryję koszt). Dzisiaj była tylko jedna i te chudzielce prawie się pobiły, takie są żarłoczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości