Mix sadzonek to małe sadzoneczki

Moderator: Moderatorzy
blackobsession pisze:Zaproponowałam na PW Dorotce kilka odmian. Zobaczymy czy będzie zadowolona. Jak odpisze to wtedy podam. Na razie wiemy ze 50 zł wpłata. 5 zł. przesyłka bo to listki same. Czyli za 45 zł listków. Wychodzi ze 15 szt. Ale na pewno każdy dostanie gratisik przecież
dorota13 pisze:Chciałabym aby znalazło się po 1 listku z nr. 16, 22, 54, 56 i 56- powtórzone numery, 55, 59
dinzoo pisze:ja już sobie podsumuję, tylko jak co rusz coś będziesz dokładała to ja tego zamówienia nigdy nie zamknę
dinzoo pisze:ja już sobie podsumuję, tylko jak co rusz coś będziesz dokładała to ja tego zamówienia nigdy nie zamknę
dorota13 pisze:Przelew już zrobiłam, wiem że wyjdzie w poniedziałek![]()
Zaproponowano mi te i się zgadzam:
36. LE Dzika Orchidea - już przy pierwszym kwitnieniu miałam wielką czape kwiatów na rozetce. I dosć długo kwitł. Teraz znowu ma pąki a przekwitł miesiac temu Polecam
17. Rob's Vanila Trail - to miniaturowy trailer rosnący szybko. Jego kwiaty są przeurocze. Takie cukiereczki pośród zieleni Bardzo go lubię
41. Pixie Blue - jest miniaturką którą można wstawić do duzej szampanki i z czasem zacznie cudnie zwisać z niej. I ciągle kwitnie od 4 m-cy Chociaż to jej pierwszy raz.
РС-Бог Солнца -RS - Bóg Słońca ( jeszcze nie wstawiony) - cudne wielkie kwiaty.
Jolly Champ - miniaturka z uroczą czapeczką kwiatów. Pięknie wygląda w filiżance posadzona.
Cupid Jewel - też nieduże cudo
Морозная Вишня / Moroznaya Vishnya - chociaż standard ( kocham mini) to należy do moich ulubieńców.
Пират/Pirat/ Pirate - granatowe kwiaty z brzegami zielonej koronki
Jolly Mars - jak inne Jolly- mały i cudny.
dinzoo pisze:muszę mieć jeszcze:
70 mroźna wiśnia i
76 ajohn's winter sun![]()
sorry za zamieszanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości