KITA - RZESZÓW pisze:Doriswoją wygraną oddaje dla Dziadeczka
![]()
![]()
Basiu bardzo dziękujemy za wybranie Naszego podopiecznego jako biorcy nagrody Dorotki

Wielkie dzięki Dorotko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KITA - RZESZÓW pisze:Doriswoją wygraną oddaje dla Dziadeczka
![]()
![]()
herzpl pisze:mar_tika pisze:herzpl pisze:poniewasz wciaz nie ma fotek malucha daniela moze jest jeszcze jakis kot co go nikt nie oglasza to go wezme maluch i to ma wieksze szanse na adopcje dajcie znac czy ktos zostal bo ja mam poki co tylko glutka
Marta a Glutka ogłosiłaś juz na wszystkich portalach?Ja dopiero po niedzieli będe mogła porobic jakieś fotki na kociarni:/
nie nie zdazylam tylko mialo byc po dwa koty ja poki co mam jednego dlatego pytalam
mar_tika pisze:wiiwii na czwartek załatwiam sterylki.Czyli masz czas do czwartku na złapanie ciężarówki ,no chyba że jest to do sterylki na cito?
Nasza klata jest na Hallera w spółdzielni ,jest nastawiona na kotkę matkę bezłapka który mieszka u Viktora i tych dwóch dzików co są na kociarni.Może od p.Iwony można pożyczyć klatkę?
Jak będziesz miała tą dziczkę to tylko do dużej kenelówki ,dziki kot klatkę króliczą może rozwalić:/
mar_tika pisze:wiiwii na czwartek załatwiam sterylki.Czyli masz czas do czwartku na złapanie ciężarówki ,no chyba że jest to do sterylki na cito?
Nasza klata jest na Hallera w spółdzielni ,jest nastawiona na kotkę matkę bezłapka który mieszka u Viktora i tych dwóch dzików co są na kociarni.Może od p.Iwony można pożyczyć klatkę?
Jak będziesz miała tą dziczkę to tylko do dużej kenelówki ,dziki kot klatkę króliczą może rozwalić:/
evik75 pisze:Zaczynam podejrzewać, że ludzie, którzy mają niewysterylizowane kotki, potem małe tam wypuszczają, bo widzą, że zawsze ktoś znajdzie i się zaopiekuje. W bloku obok widziałam na balkonie na parterze małe kociaki, ale to nie były szylkretki. Zobaczę, bo na razie z mojego wyjazdu nici.
MIKUŚ pisze:mar_tika pisze:Na ul.Braci Mieroszewskich jest ok 8 mies kocurek którego dokarmiają panie zwane karmicielkami i nie byłoby w tym nic dziwnego,ale kot jest na 99% niewidomy lub w bardzo mocnym stopniu niedowidzący.Ja byłam przedwczoraj(ok 19) żeby go złapć,ale go nie było.Od karmicielki dowiedziałam się że koty dokarmiane są o godz 21.Wczoraj była tam Dagmara i kot był.
Czy ktoś mógłby pomóc w łapance.Ja ze względu na godzinę niestety odpadam.Kota trzeba złapać zobaczyć na ile jest kaleki i na ile jest dziki,czy też oswjony.
Marta mogę pomóc, ale czy On na klate? Czy Sam?
wiiwii pisze:evik75 pisze:Zaczynam podejrzewać, że ludzie, którzy mają niewysterylizowane kotki, potem małe tam wypuszczają, bo widzą, że zawsze ktoś znajdzie i się zaopiekuje. W bloku obok widziałam na balkonie na parterze małe kociaki, ale to nie były szylkretki. Zobaczę, bo na razie z mojego wyjazdu nici.
![]()
![]()
![]()
![]()
dagmara-olga pisze:przyszłam to z wątku Miss / Misster - szukała jakiegos dokładniejszego opisu Dziadzia, nie znalazłam, możecie coś podpowiedzieć? Link podać? Do seniorow bym go wpisała
A co mu dolega?
MIKUŚ pisze:Nie ma sensu Dziada lokować w Seniorach. Ostatnich lat dozyje na wolnosci. To DZIKA DZICZ!!!
Basia (Kita) te pieniazki wykorzystamy na kastracje i szczepienie Kreta:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, Google [Bot], MaartaQ i 230 gości