alab108 pisze:Oj biedna TyAle jakoś mi Cię nie żal, nie wiem dlaczego
Dam radę ,z kotami poradzę sobie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Aniu, myślę , że Rudiś wniósł w Twoje życie dużo radości i dlatego tak napisałam![]()
![]()
![]()
A właściwie to jak on ma na imię??
ruda32 pisze:MalgWroclaw pisze:Normalnie spać z kotami?
Normalnie trzeba się do nich przystosować i uznać ich normy za swoje
Czyli siedzieć do 2 w nocy i wstać o 5tej ?
EVA2406 pisze:Jola wpadła na chwilę i mówiła, że pamięta aby umówić go na pranie, Właśnie pojechała na interwencję, więc pewnie znowu będzie wracać późno.
ruda32 pisze:EVA2406 pisze:Jola wpadła na chwilę i mówiła, że pamięta aby umówić go na pranie, Właśnie pojechała na interwencję, więc pewnie znowu będzie wracać późno.
spokojniewygląda i tak lepiej niż było,wygłaskany,otrzepany z brudu
EVA2406 pisze:ruda32 pisze:EVA2406 pisze:Jola wpadła na chwilę i mówiła, że pamięta aby umówić go na pranie, Właśnie pojechała na interwencję, więc pewnie znowu będzie wracać późno.
spokojniewygląda i tak lepiej niż było,wygłaskany,otrzepany z brudu
Już nie mogę się doczekać na metamorfozę. Jak odrośnie futerko, będzie czyściutki, wyczesany i troszkę ciałka nabierze to zobaczycie jaki piękniś nam się objawi
EVA2406 pisze:To dobrze, że jest taki, bo i ona w pewnym momencie zrozumie, że on nie chce zrobić jej krzywdy.
A jak stosunki z psem się układają?
ruda32 pisze:EVA2406 pisze:To dobrze, że jest taki, bo i ona w pewnym momencie zrozumie, że on nie chce zrobić jej krzywdy.
A jak stosunki z psem się układają?
nie boi się psa kompletnie,Fidel nie robi na nim wrażenia
Fidel podjada mu karmę ,której nie zje a Rysiek wypija mu wodę stojąc przy psie-Fidel zdziwiony
nie ma żadnych niebezpiecznych akcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości