za maleńki brzunio

Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:wycałuj te misiaki ode mnie![]()
![]()
![]()
za maleńki brzunio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:może mu wymasuj delikatnie,może jakieś wzdęcia ma
A lakcid próbowałaś mu dać?
za brzusinek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asia2 pisze:Myszolandia pisze:może mu wymasuj delikatnie,może jakieś wzdęcia ma
za brzusinek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
masuje i masuje i taka mam przyjemnośc z tego ze łoj![]()
szkoda ze czasu wiecej nie ma.
tylko dziewczynka została zaszczepiona. czarny przez brzuszek nie, a rudaskowi coś sie na uchu zrobiło czego nie zauważyłam wcześniej. Według mnie ucho opalił na slońcuale lepiej sprawdzić
Marzenia11 pisze:asia2 pisze:Myszolandia pisze:może mu wymasuj delikatnie,może jakieś wzdęcia ma
za brzusinek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tylko dziewczynka została zaszczepiona. czarny przez brzuszek nie, a rudaskowi coś sie na uchu zrobiło czego nie zauważyłam wcześniej. Według mnie ucho opalił na slońcuale lepiej sprawdzić
byłas w lecznicy dzisiaj?
MOjemu Olusiowi zobił się olbrzymi ropień... miał nacinany na żywca i oczyszczany - trochę czasu spędziłam dziś u Ady...
asia2 pisze:Marzenia11 pisze:asia2 pisze:Myszolandia pisze:może mu wymasuj delikatnie,może jakieś wzdęcia ma
za brzusinek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
byłas w lecznicy dzisiaj?
MOjemu Olusiowi zobił się olbrzymi ropień... miał nacinany na żywca i oczyszczany - trochę czasu spędziłam dziś u Ady...
tak byłam , tak okolice 14
skąd ropien? bidulek
asia2 pisze:a to brzydole jedne.
Mój Bies- najstarszy też mial ropnia jakiś czas temu, zresztą tez Ada na żywca usuwala ale tu OBCY go zalatwił
ASK@ pisze:oby to były te domki![]()
Jak brzuniek wieczorową porą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 230 gości