Maciuś - JEST OFERTA DT, WIELKA PROŚBA O ZŁAPANIE MACIUSIA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 02, 2012 8:01 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

No właśnie to było w Mrągowie bo był u rodziców, i niestety co do schroniska, to owszem jest w Bagiennicach, ale ponoć to umieralnia nigdy tam nie byłam ale od wielu osób złe opinie słyszałam. :(

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Czw sie 02, 2012 8:09 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Ja wszystko rozumiem, tylko obiecaliśmy Maciusiowi dom i co teraz? :cry: Dlatego piszę, że jestem bezradna, trzeba prosić dziewczyny z Olsztyna, może AmyLee sie zorientuje?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sie 02, 2012 8:15 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Dlatego ja wytłumaczyłam TZ że w razie czego to Maciuś ma pierwszeństwo bo kolejnej szansy może już nie doczekać.

darialekarzyk

Post » Czw sie 02, 2012 8:29 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

darialekarzyk pisze:Dlatego ja wytłumaczyłam TZ że w razie czego to Maciuś ma pierwszeństwo bo kolejnej szansy może już nie doczekać.

Daria kurcze bo się pogubiłam, gdzie TŻ widział kotkę z małymi.
joanna3113

Post » Czw sie 02, 2012 8:52 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

W Mrągowie :)

darialekarzyk

Post » Czw sie 02, 2012 9:08 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

darialekarzyk pisze:W Mrągowie :)

Kotkę dobrze by było wysterylizować, a maluszkom poszukać domu.
joanna3113

Post » Czw sie 02, 2012 12:22 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Tylko kto to zrobi, bo gmina oczywiście ma wszystko gdzieś, kilkakrotnie pisałam do nich w sprawie sterylizacji kotów wolno żyjących ale cisza, koty teoretycznie miały właściciela z tego co się TZ dowiedział, siedzą na dworze w budce z kartonu ludzie je trochę dokarmiają, ale mieszkają tam też osoby niezbyt dobrze nastawione do zwierząt i żeby im krzywdy nie zrobiły, plus dzieci je zaczepiają ciągle, małe same jedzą, widzą i chodzą, ale ile mogą mieć niestety TZ nie potrafi określić, żal mi ich strasznie...

darialekarzyk

Post » Czw sie 02, 2012 21:19 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

I jaka decyzja? wybór jakis koszmarny... :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 02, 2012 21:23 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Marzenia11 pisze:I jaka decyzja? wybór jakis koszmarny... :ok: :ok: :ok:

Decyzja jest taka że jak Maciuś da się złapać to pojedzie jak nie to inny kot, ale o tym juz pisałam
joanna3113

Post » Czw sie 02, 2012 21:30 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

joanna3113 pisze:

Decyzja jest taka że jak Maciuś da się złapać to pojedzie jak nie to inny kot, ale o tym juz pisałam

no tak, ale chodziło mi o decyzje darialekarzyk i wybór między kociakami a Maciusiem, wybor ohydny zresztą...nie zazdroszczę.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sie 02, 2012 21:40 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Marzenia11 pisze:
joanna3113 pisze:

no tak, ale chodziło mi o decyzje darialekarzyk i wybór między kociakami a Maciusiem, wybor ohydny zresztą...nie zazdroszczę.

Jakby do mnie należała decyzja i TŻ miałby możliwość trzymania wszystkich kotów w domu, bo jeden a cztery robi różnice, niestety chociaż Maciusia pokochałam, wybrałabym czwórkę, jeżeli nikt kotki nie wysterylizuje, to będa następne, a maleństwa będą umierać, oby nie w męczarniach.
joanna3113

Post » Czw sie 02, 2012 21:41 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

a ja bym wzięla Macka.

Marzenia11

Post » Czw sie 02, 2012 21:48 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

8O :?
Ja się nie wypowiem, jak bym wybrała :?
Nie zazdroszczę Darii :cry:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw sie 02, 2012 21:57 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

dana2509 pisze:8O :?
Ja się nie wypowiem, jak bym wybrała :?
Nie zazdroszczę Darii :cry:

a jeśli ja bym miała brac do siebie do domu, to mimo moich 37m wszystkiego i maleńkiej, bo 4metrowej kuchni wzięłabym Macka i kociaki..... a potem całą noc stukała się w głowę i obiecywała sobie, ze to ostatni raz...

Marzenia11

Post » Czw sie 02, 2012 22:21 Re: Maciuś - Szczytno - chociaż nie odejdę bezimienny

Marzenia11 pisze: wzięłabym Macka i kociaki..... a potem całą noc stukała się w głowę i obiecywała sobie, ze to ostatni raz...

No rozwaliłaś mnie tym :ryk: :ryk: :ryk: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

[poprzednia][następna]