Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 02, 2012 20:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

ja bym chciała ale akurat w tym samym momencie Maniu do nas przyjechal- spełnienie marzeń- mała ruda kulka
wystarczy mi jednego małego łobuza :mrgreen:

no mnie nie zostawiła :D
znaczy ze tylko na dwoch się zatrzymam :)
chyba :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sie 02, 2012 20:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:
johaśka pisze:Gosia no jak to.... trzeba ostatnie okienko w banerku zapełnic :mrgreen:

Asiu bo Gosię to takie nieszczęscia jak Tos uwielbiaja....
szedł, wlazl do Gosinej kieszeni i....został :mrgreen:

A co, a może se i kiedyś zapełnię, jak już całkiem zgłupieję :ryk: :ryk: .
A wszystko przez cioteczkę kalair :mrgreen: .
To ona okienko zostawiła :mrgreen: .

bo jam jest przewidująca.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sie 02, 2012 20:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Mój Ty wróżu kochany, to jeszcze przewidź, co się znajdzie w ostatnim okienku :mrgreen: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sie 02, 2012 20:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

KOTEK!!! :dance: :dance:
Ale jestem inteligentna, c'nie?? :mrgreen: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sie 02, 2012 20:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:co się znajdzie w ostatnim okienku :mrgreen: :ryk: .

no jak to co.... kotecek... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sie 02, 2012 20:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

johaśka pisze:
vip pisze:co się znajdzie w ostatnim okienku :mrgreen: :ryk: .

no jak to co.... kotecek... :mrgreen:

Ale trąba, czemu Asi też nie zostawiłam.. 8O :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sie 02, 2012 20:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Awcależenie! :ryk: :ryk: :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw sie 02, 2012 20:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

kalair pisze:Ale trąba, czemu Asi też nie zostawiłam.. 8O :mrgreen: :mrgreen:

no jak to...
ja juz nie przewiduję dokocenia...
bo mnie mój własny ojciec do wariatkowa wysle.....
i tak jak usłyszal o drugim kocie to sie nagadał jak szalony.... że oszalałam, ze kasy nie mam na co wydawać, że mało mi kłopotu itd....
a po tygodniu zapytał czy mi zrobić nową siatke do okna..... i jak tu balkon zabezpieczyć.....
i zaczął wymyślać co mam kupowac zeby koty nakarmić bo karma droga a może by tak wątróbke, zołądki i inne takie rzeczy....
n nie poznaje gościa :mrgreen:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sie 02, 2012 20:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

No bo wszem i wobec wiadomo, że małe koteczki łagodzą obyczaje :D .
Popatrz, co Antoś z moją Emilką zrobił :mrgreen: .

vip

Post » Czw sie 02, 2012 20:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Gosia ale mój tata jak jest sam to taki zatroskany o koty... a jak z narzeczoną to fuka...
no fakt, ona się kotów boi bo jak mała była i smieci wynosiła to kilka razy jej wyskoczył kot z kosza.... i się wystraszyla i został jej lęk...
nawet jak do nas przyjadą to Ona jakas taka spieta jak wie ze gdzieś kot jest....
ale jak widzi że Rudek na tv śpi a Maniu po łóżkiem to ok jest....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sie 02, 2012 20:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

johaśka pisze:Gosia ale mój tata jak jest sam to taki zatroskany o koty... a jak z narzeczoną to fuka...
no fakt, ona się kotów boi bo jak mała była i smieci wynosiła to kilka razy jej wyskoczył kot z kosza.... i się wystraszyla i został jej lęk...
nawet jak do nas przyjadą to Ona jakas taka spieta jak wie ze gdzieś kot jest....
ale jak widzi że Rudek na tv śpi a Maniu po łóżkiem to ok jest....

Chyba, że tak...ja mam przykre wspomnienia z dzieciństwa dotyczące pająków :? .

vip

Post » Czw sie 02, 2012 20:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

Piękne wszystkie i Michasia z zatroskaną minką
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 02, 2012 20:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

vip pisze:Awcależenie! :ryk: :ryk: :ryk:

Jaak nie kotecek to ziabolek.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw sie 02, 2012 20:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

MalgWroclaw pisze:Piękne wszystkie i Michasia z zatroskaną minką

Dziękujemy cioci Małgosi :D .
A Michaś bardziej zmeczony....ciężko znosi takie duchoty, te długie bujne kłaczki wcale jej nie pomagają :( .

Renia, no coś Ty! :strach:

vip

Post » Czw sie 02, 2012 20:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....liczba nieparzysta :-/

pająki sa ohydne....
panicznie boję się pająków....
nie przeszkadzają mi w lesie jak łaże za grzybami ale w domu to wróg nr1.....
no ok, maleńkie to biorę w papier toaletowy i wsadzam do kibelka....
teraz mam przynajmniej dwóch pomocników którzy zajmują się pajakami :mrgreen:
tak samo z ćmami...
na wsi, w lesie wiem ze są i ok.... lataja to latają i tak ma być...
ale jak mi kiedys wpadla do mieszkania to B pół godziny ją ganiał bo powiedziałam ze spac nie pójdę dopóki ona będzie żyła....

dzisiaj Rudolf złapał muchę... najpierw ją ganiał, potem miał zabawke a na koniec zjadł 8O
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]