Mnie się wydaje, że ona woli suche - nie raz już tak było, że kiedy byłam w cat-roomie nie chciała jeść a jak wyszłam to wychodziła do miseczki z suchym (obserwowałam przez dziury w drzwiach).
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:Biedna StasiulaOby się jej poprawiło.
Mnie się wydaje, że ona woli suche - nie raz już tak było, że kiedy byłam w cat-roomie nie chciała jeść a jak wyszłam to wychodziła do miseczki z suchym (obserwowałam przez dziury w drzwiach).
miszelina pisze:mahob pisze:Ja mam skrócony teks dla Glusia i sugerowałam w mailach zastosowanie tego właśnie tekstu do ogłoszeń:
...Można ten tekst jeszcze przyciąć.
Jeśli chodzi o wątek forumowy to pierwszym postem zarządza Tweety i do jej powrotu raczej nic z tym nie zrobimy. Sprawdziłam na stronie AFN - też jest ten długi tekst - niepotrzebnie.
Czy ktoś poza Agą ma możliwość edytowania tych danych?
Na stronie i na wątku nikt.
...
mahob pisze:W kociarni wieczorem w porządku.
Co prawda Stasia nie chciała jeść a Bagheera darła się na Kamyka ale zakładam, że nie należy się tym zbytnio przejmować.
Jak się tam ładnie, kolorowo zrobiło
Natomiast martwi mnie wysoki poziom wilgotności i nowa farba łuszcząca się ze ścianZastanawiam się czy można by włączyć osuszacz?
mahob pisze:Niestety - przyglądnęłam się tej właśnie ścianie, bo miałam podobne wątpliwości - i faktycznie jest podrapana pazurkami ale też jest farba odchodząca i łuszcząca się.
Stasia siedziała w legowisku na półce pod klatką. Na rurach szalała Bagheera![]()
A Oklahoma jest urocza - czy ona ma jakiś tekst do ogłoszeń? Bo mogłaby szybko znaleźć dom. A może ma jakieś ukryte wady?
queen_ink pisze:mahob pisze:Niestety - przyglądnęłam się tej właśnie ścianie, bo miałam podobne wątpliwości - i faktycznie jest podrapana pazurkami ale też jest farba odchodząca i łuszcząca się.
Stasia siedziała w legowisku na półce pod klatką. Na rurach szalała Bagheera![]()
A Oklahoma jest urocza - czy ona ma jakiś tekst do ogłoszeń? Bo mogłaby szybko znaleźć dom. A może ma jakieś ukryte wady?
Ma, wysyłałam niedawno razem z Orestem i Oriną (w jednym dokumencie).
Cammi pisze:Jeżeli ktoś przeredaguje tekst ze strony afn.pl o Glusiu - ale dla Historia: i Charakter:
to go tam rzucę/wrzucę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], olabaranowska i 757 gości