STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 8:57 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):

Co słychać u Stasia??

Może ktoś jeszcze nie złożył PITu? Prosimy o wsparcie! :kotek:

Obrazek
link: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/xe/y ... FTbxJX.jpg
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lip 23, 2012 16:11 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):

odkopałam :mrgreen:
u Stasia bardzo dobrze - zrobił się dorodny :mrgreen: , waży 5kg i powiem, że temu chłopakowi humor dopisuje zawsze :D ;na tyle kocich charakterów, a każdy kot na świecie inny - ten jeden mógłby za modelowy przykład robić, jak cieszyć się życiem :1luvu:; gada, biega, śpi, przylepia się i mrrunia.. dostał własny kudłaty dywan, który, po zrobieniu na nim fałdki, nieźle w tę fałdę uczy moresu, a co :lol: ; w ub roku na targach rzemiosła dostaliśmy parę strusich piórek, struś też nieźle dostaje lanie
osiatkowaliśmy porządnie dla kotów całe okno w kuchni, parapet należy do nich..teraz możemy całą dobę mieć otwarte okno..a w oknie futra kołami do góry :lol:

merrigold77

Od: Śro lip 14, 2010 16:39

Post » Pon lip 23, 2012 17:59 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):

merrigold77, fajnie, że się odkopałaś.. :mrgreen:

cudownie.. ale mu się poszczęściło.. wspaniałe wieści..
ja też kuchnię mam osiatkowaną - koty mają balkon (ja nie :( ), a w pokojach moskitiery, więc mogę się wietrzyć do woli.. no i futra, oczywiście...

znów upały idą... :evil:

pozdrawiam Was ciepło, zostańcie z nami :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lip 29, 2012 14:08 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):

Witaj domku Stasia :1luvu:
Można liczyć na fotki kawalera :?: :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Czw sie 02, 2012 12:15 Re: STAŚ RUDASEK Z KAN już w kochającym DOMKU w Poznaniu :):

oj, fotki by się zdały... :D

pozdrowienia :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia]